Witam.
Tak samo jak w temacie czy jest jeszcze jakieś MMO (byle jaki rodzaj), która jest po polsku i nadal ma mnóstwo graczy a na dodatek ma swoją dalszą przyszłość ?
Dzięki z góry za pomoc.
MMO po polsku - jest jeszcze jakaś warta uwagi?
Metin 2 (y)
Serio ??
Warto jeszcze zagrać w MT2 ??
Hhahahahaahahaha.. Nie. Metin to nic na te czasy, i nie ma co się oszukiwać. Lecz jeżeli wolisz gry nie warte uwagi i nudne jak klapek, to graj.
Aion - Chyba jedyna dobra (w miarę) gra po polsku.
Jeżeli tak mówisz to warto spróbować a jak tam z IS ??
Jakieś jeszcze polecacie ??
Jeśli nie grałeś, nie masz wstrętu do cukierkowej grafiki i nie boisz się mnóstwa dzieciaczków na low lvlach (tylko na low lvlach) to spróbuj Nostale.
Gra jest naprawdę mega rozwinięta, ale rozgłosu o niej nie ma dużego. (wydaje mi się, że głównie przez wzgląd na grafikę ludzie się jej boją)
Mogę Cię na początek spróbować zachęcić ilością klas postaci. Na początku do wyboru masz tylko 3 klasy postaci, ale każda klasa ma po 6 unikalnych podklas (kart) które możesz do woli zmieniać. (10 skilli na każdą podklasę) Słyszałem też, że w już w tym roku ma dojść kolejna, siódma podklasa.
Mnogość klas to jednak tylko ułamek tego co gra ma do zaoferowania. Gra jest zrobiona w starym stylu. Chodzi mi tu o to, że lvl wbija się naprawdę bardzo długo w porównaniu do teraźniejszych MMORPGów.
Zrazić może Cię IS który jest drogi, ale rzeczy z IS można kupować normalnie za walutę z gry.
od siebie dodam Aion chodz jak dla mnie polska wersja tej gry jest nie najlepiej przetlumaczona pozdrawiam
Aion/Metin/Nostale na pierwszym serverze/lost saga
Witam.
Tak samo jak w temacie czy jest jeszcze jakieś MMO (byle jaki rodzaj), która jest po polsku i nadal ma mnóstwo graczy a na dodatek ma swoją dalszą przyszłość ?
Dzięki z góry za pomoc.