MMO po wielkim BUM!

Witka all... ostatnio zaniedbalem temat mmo... a raczej tych platnych MMO i chcialbym se troche pomoc z pamiecia. Od wyjscia Fallouta 3 producenci zaczeli kombinowac z MMO w post apokaliptycznym swiecie. Wiem ze wiekszosc z tych fajnych produkcji bedzie platna ale mnie to nie boli. Czy ktos bardziej wtajemniczony moze mi cos powiedziec co sie dzieje teraz np. z

Fallen Earth.... widzialem ze mmorpg.com dal artykul o top 10 MMO... i tam byla ta gra... czy to znaczy ze juz jest grywalna?(normalnie/CB/OB)

Earthrise-Online wiem ze to tez ma byc podobna tematyka... ale co mnie jakos nie specialnie przekonywuje.... no ale jak ktos ma info na temat tej gry bede tez wzieczny :)

No i 3 gra jest gra tworcow F3.... Jak to sie wabi... Voult 13? Project 13? Nie pamietam ;/. Ma ktos info na temat tej gry?

No i czy ktos zna inne produkcje ktore tez maja jakos wyjsc za x czas :)?

Witka all... ostatnio zaniedbalem temat mmo... a raczej tych platnych MMO i chcialbym se troche pomoc z pamiecia. Od wyjscia Fallouta 3 producenci zaczeli kombinowac z MMO w post apokaliptycznym swiecie. Wiem ze wiekszosc z tych fajnych produkcji bedzie platna ale mnie to nie boli. Czy ktos bardziej wtajemniczony moze mi cos powiedziec co sie dzieje teraz np. z Fallen Earth.... widzialem ze mmorpg.com dal artykul o top 10 MMO... i tam byla ta gra... czy to znaczy ze juz jest grywalna?(normalnie/CB/OB)Earthrise-Online wiem ze to tez ma byc podobna tematyka... ale co mnie jakos nie specialnie przekonywuje.... no ale jak ktos ma info na temat tej gry bede tez wzieczny No i 3 gra jest gra tworcow F3.... Jak to sie wabi... Voult 13? Project 13? Nie pamietam ;/. Ma ktos info na temat tej gry?No i czy ktos zna inne produkcje ktore tez maja jakos wyjsc za x czas ?

Ok ja znam 1 tytuł...

Fallen Earth, grałem podczas closed bety, i imo nie polecam.

System lvli i skilli, lvle sie bije bardzo wolno, lecz głównie questami z jakąś tam fabułą (+) Z tego co zrozumiałem to na początku mamy kox postać lvl 40, ale potem przy pewnych okoliczościach (oczywiście cały czas gra leci do pszodu, mówie to co robiłem, to nie trailer) zostajemy przeniesieni do ciała zastępczego i tak koksamy do 5 lvla po czym musimy cośtam zrobić ( już nie pamiętam, ale chyba pozbierać swoje ciało do kupy)

Potwory wyglądają... dziwnie i to nie w pozytywnym odniesieniu, przynajmniej niektóre.

Walka: Jeśli chodzi o melle to jest (albo był) zabugowany system ciachania, tzn cios cios (nic nie robi ale hp przeciwnika leci) . Kurcze nie pamiętam co mnie tak strasznie od tej gry odrzuciło :P ale na pewno bym za nią nie płacił... Aha i grafika nie powala... określił bym ją na średnio słabą... zwłaszcza modele broni...

http://fonline2238.blogspot.com/ Tu masz Fallout Online:2238 na engine Fallouta 2,mapa została połączona z mapą F1 i jest całkowicie za darmo.Sam w to teraz gram.Gra jest cholernie trudna na każdym kroku złodzieje i mordercy.Jednak jak masz ekipę to naprawdę się fajnie gra.Jest klimacik oj jest.Jak chcesz więcej info to poszukaj na 13-Schronie,albo pisz na PW.

Nie miałem o tym pojęcia, zaraz Cie zbombarduje na PW. :D

@Grognak

No wlasnie grales w CB... ja ostatnio czytalem ze gra sie maxymalnie zminila od tego czasu i chcialem wiedziec wieky ona wyjdzie

@Zurek

bardziej mnie interesuje ten projekt co teraz jest robiony... Voult 13 czy tam Project 13.

Ale Vault 13 ma być na 2011.I to nie jest pewne,bo Bethesta się czepia.A poza tym twórcy nie pokazali nic konkretnego ot parę artworków,ogólnie mało informacji.

EDIT:Oj sorry stare info.Nie Vault 13,ani Project 13 tylko FOOL.Większość ekipy Interplay-a nad nim pracuje jak narazie mam tylko kilka concept artów.A co do Fallout Online 2238 uwierz mi to nie jest żadne mmorpg w stylo" o chodź zrobimy sobie jak nam się nudzi" To naprawdę hardcorowa gra,jedna z najtrudniejszych z mmorpg w jakie grałem i warte jest uwagi.

Obczaje...

A co do tego co robia ludzie z Fallouta 3.. tego MMO... wiem ze do ekipy zostala zaproszona ekipa ktora robi tez Earth Rise

Pograłem już nieco w Fallout Online i jestem bardzo zadowolony. : )

Pograłem wraz z Zurkiem i grało się świetnie. Gra jest naprawdę trudna, o wiele trudniejsza od F1 i F2, ale daje sporo frajdy. : D

Polecam przede wszystkim fanom właśnie F1 i F2, bo dla mnie ta gra to bomba. :>

No nic, wracam do gry.

Też zaraz wejdę i obczaję tego Fallout'a O

Na boga cieszę ,że nie jest na silniku F3. Grałem dosyć długo w F2 na starym kompie, jak znajdę czas przetestuję.

Haha Zaraziłem forum postapokalipsą młahhaha :lol: .

A tak na serio zapraszam wszystkich do gry.Jak są jakieś pytania to do mnie na x fire,pw.(sory za mały oftop)

Witka all... ostatnio zaniedbalem temat mmo... a raczej tych platnych MMO i chcialbym se troche pomoc z pamiecia. Od wyjscia Fallouta 3 producenci zaczeli kombinowac z MMO w post apokaliptycznym swiecie. Wiem ze wiekszosc z tych fajnych produkcji bedzie platna ale mnie to nie boli. Czy ktos bardziej wtajemniczony moze mi cos powiedziec co sie dzieje teraz np. z

Fallen Earth.... widzialem ze mmorpg.com dal artykul o top 10 MMO... i tam byla ta gra... czy to znaczy ze juz jest grywalna?(normalnie/CB/OB)

Earthrise-Online wiem ze to tez ma byc podobna tematyka... ale co mnie jakos nie specialnie przekonywuje.... no ale jak ktos ma info na temat tej gry bede tez wzieczny :)

No i 3 gra jest gra tworcow F3.... Jak to sie wabi... Voult 13? Project 13? Nie pamietam ;/. Ma ktos info na temat tej gry?

No i czy ktos zna inne produkcje ktore tez maja jakos wyjsc za x czas :)?