Witka all... ostatnio zaniedbalem temat mmo... a raczej tych platnych MMO i chcialbym se troche pomoc z pamiecia. Od wyjscia Fallouta 3 producenci zaczeli kombinowac z MMO w post apokaliptycznym swiecie. Wiem ze wiekszosc z tych fajnych produkcji bedzie platna ale mnie to nie boli. Czy ktos bardziej wtajemniczony moze mi cos powiedziec co sie dzieje teraz np. z Fallen Earth.... widzialem ze mmorpg.com dal artykul o top 10 MMO... i tam byla ta gra... czy to znaczy ze juz jest grywalna?(normalnie/CB/OB)Earthrise-Online wiem ze to tez ma byc podobna tematyka... ale co mnie jakos nie specialnie przekonywuje.... no ale jak ktos ma info na temat tej gry bede tez wzieczny No i 3 gra jest gra tworcow F3.... Jak to sie wabi... Voult 13? Project 13? Nie pamietam ;/. Ma ktos info na temat tej gry?No i czy ktos zna inne produkcje ktore tez maja jakos wyjsc za x czas ?
Ok ja znam 1 tytuł...
Fallen Earth, grałem podczas closed bety, i imo nie polecam.
System lvli i skilli, lvle sie bije bardzo wolno, lecz głównie questami z jakąś tam fabułą (+) Z tego co zrozumiałem to na początku mamy kox postać lvl 40, ale potem przy pewnych okoliczościach (oczywiście cały czas gra leci do pszodu, mówie to co robiłem, to nie trailer) zostajemy przeniesieni do ciała zastępczego i tak koksamy do 5 lvla po czym musimy cośtam zrobić ( już nie pamiętam, ale chyba pozbierać swoje ciało do kupy)
Potwory wyglądają... dziwnie i to nie w pozytywnym odniesieniu, przynajmniej niektóre.
Walka: Jeśli chodzi o melle to jest (albo był) zabugowany system ciachania, tzn cios cios (nic nie robi ale hp przeciwnika leci) . Kurcze nie pamiętam co mnie tak strasznie od tej gry odrzuciło
ale na pewno bym za nią nie płacił... Aha i grafika nie powala... określił bym ją na średnio słabą... zwłaszcza modele broni...