MMO-przygodówka

Witam

Mam pytanie. Czy istnieje jakaś MMO-przygodówka? Szukałem, lecz znalazłem tylko Myst Online, ale ta gra chyba splajtowała. Na forum też nic nie znalazłem...Możecie podać jakieś tytuły MMO-przygodówek (darmowych)? I są jakieś fajne darmowe nie-mmorpg? :P

Mi sie wydaje że większość mmo to przygodówki ....

Mi sie wydaje że większość mmo to przygodówki ....

Przygodówka to gra w której trzeba rozwiązywać zagadki i ogólnie mało tam walki, więcej główkowania.

tak z ciekawosci: jak taka mmo przygodowka powinna wygladac? nie mam zielonego pojecia. jakies wpsolne rozwiazywanie zagadek?

Mi sie wydaje że większość mmo to przygodówki ....Przygodówka to gra w której trzeba rozwiązywać zagadki i ogólnie mało tam walki, więcej główkowania.

Z tym główkowaniem, jeśli jest go dużo to od razu gra edukacyjna ;-)

Hmmm... A musi być 3D ? Bo 2D znam parę takich gierek przygodowo-fabularnych =]

Rpg to nie do końca przydodówka...

Chodzi mi o grę coś typu Myst Online (ale chyba do tego serwery są zamknięte czy coś takiego). Gdzieś na jakiejś stronie taką widziałem, no i najlepiej żeby to była gra 3d :P

Rpg to nie do końca przydodówka...

rpg albolutnie nie jest przygodowka. ponowie pytanie: jak wyglad aprzygodowka mmo.

Nie wiem dokładnie jak, i dlatego chciałbym spróbować...

Boze ludzie mu chodzi o gre ktora bedzie miala fabule i w ktorej bedzie mozna nie tylko expic w sposob zwykly... czyli niszczac moby. Prawda jest taka ze takiego MMO chyba nie znajdziesz. Kazdy MMO ma swoja fabule darmowy/platny ale sprowadza sie do jednego i tak naprawde nikt nie odczowa watkow fabularnych... bo nie ma jak. Wiec jedyne co moze ratowac takiego MMO sa questy. Za ktore bedzie mozna dostac nagrode... Niestery w 100% gier MMO znajdzie questy ktore glownie tez sprowadzaja sie do tluczenia "mobow"(czyli roznych zyjatek). ALE njest tez MMO ktory ma naprawde ciekawe questy i ktore nie polegaja tylko na tluczeniu mobow ale i na ciekawych rozwiazaniach ktorymi moga sie pochwalic najfajniejsze produkcje RPG. World of Warcraft. I tu kwestia wyboru czy prywatne servery ktore dadza ci gre za freeko.. ale maja mase bugow(bledow). Albo placic abonament i grac na globcu ale cieszyc sie dobra gra.

Poza tym chcesz przygodowek.... polecam Secend Life :)

przygodowki racze nieznajdziesz mozesz szukac rpg strategi strzelanki ale przygodowke cięzko zanleżć ale szukaj szukaj moze jednak

spawn, ale skad mielismy wiedziec, o co mu chodzi? przygodowka to inny gatunek, wiec kolega pomylil nazwe i tyle. no juz mniejsza o to. niestety wojt3q takiej gry nie znajdziesz. sam szukam czegos podobnego i poki co nie znalazlem.

Jest jedna przygodówka mmo ;) Myst Online: Uru Live, ale chyba zamknęli serwery, albo coś takiego...

Witam

Mam pytanie. Czy istnieje jakaś MMO-przygodówka? Szukałem, lecz znalazłem tylko Myst Online, ale ta gra chyba splajtowała. Na forum też nic nie znalazłem...Możecie podać jakieś tytuły MMO-przygodówek (darmowych)? I są jakieś fajne darmowe nie-mmorpg? :P