MMO PvP, PK

Cześć, pogoda za oknem nie rozpieszcza więc pora sobie umilić zimne wieczory. :grinning:
Szukam gry głównie nastawionej na pvp oraz mile widziane pk. Najbardziej te rzeczy odpowiadały mi w Shaiya oraz Rohanie. Szukam gry gdzie będzie możliwość spotkania kogoś gdziekolwiek i zabicia go jak to miało miejsce np w Rohanie lub wpaść na mapę wrogiej frakcji jak w Shaiya :stuck_out_tongue:
Wymagań nie mam może zbyt wielkich ale ciężko znaleźć grę która będzie miała fajnie zrobione pvp, które nie jest chaotyczne i gdzie nie trzeba spamować skillami które mam po całym ekranie bo jest ich tak dużo xd
Gra może być płatna, z płatnościami oczywiście jakimiś w granicy rozsądku też :stuck_out_tongue: oraz darmowa. Wszystko jedno, byle była warta tego :blush:

PS. A może znacie jakieś ciekawe gry strategiczne warte polecenia?
Dziękuję i pozdrawiam :smile:

3 października startuje Lineage 2 gdzie PvP i PK będzie mnóstwo :slight_smile: Jeżeli nie grałeś w tego klasyka to gorąco polecam, leopszej okazji nie będzie. Gra będzie F2P z item shopem (scrolle do boots exp itd. - do przeżycia ) https://mmorpg.org.pl/news/zobacz/ncsoft-wyda-swojego-lineage-2-classic-za-darmo-w-pazdzierniku

To nie będzie jakiś prywatny serwer albo coś w tym rodzaju co upadnie po kilku tygodniach? Jednak do 3 października trochę czasu jeszcze jest a ja aktualnie nie mam w co grać :smile:

Aion PvP non stop

Możesz coś więcej powiedzieć o Aionie, jak wygląda teraz po tym nowym patchu? :>

Wbijasz do gry wbijasz 80 lvl w dzień, później robisz podstawowy EQ do PvP w jeden dzień i możesz zacząć się już bawić. Jest jedna wspólna mapa “End Game’owa” dla bydwu frakcji czyli PvP non stop. Jest też PvE i to na bardzo wysokim poziomie jak lubisz.

w 1 dzien? chyba veteran wbije w 1 dziec 80lv

3 dzien sie mecze, a 8 lv dopiero i na dodatek questa nie moge zrobic bo wejsciowki mi sie na jakas instancje skonczyly… i mam koniec gry bo nie kupje wejsciowek za $ by questa zrobic.

Rzeczywiscie szybki END GAME.

To ja nie wiem jakim ty retardem jesteś xD za każdy Quest dostajesz praktycznie 1 lvl. No ale skoro ty siedzisz 3 dzień na 8 lvl hahahaha w dwa dni to ludzie robią 3x 80 lvl.

zobacz na jego zdjęcie i wszystko jasne :slight_smile:

lłuuuw nolifeow zabolao i odrazu wyzywaja

no nic probuje dalej skad wziasc jakies inne questy bo jak wspomnialem wejscowki mi sie skonczyly i questy stojo

Ta, szczegolnie jak ktos lubi walke z botami (NCSoft) i ping 200+ na PvP. Classic albo Innovy albo w ogole.

Ping jest w okolicach ~150
Boty się PKuje albo reportuje - polecam!
Zapowiada się genialnie, mnóstwo osób, które nie grało latami wraca :slight_smile: Serwer na lata.

Nie nazywaj grania na privach graniem, bo nie mialy nic wspolnego z globalem. Komu nie bylo szkoda grac kiedys na globalu to gra teraz na Skelth.
Cala reszta leci na darmoche, pogra miesiac, zobaczy jak jest trudno i skonczy gre.
Ave

Strasznie pierdolisz. Jest mnóstwo osób które nie trawią 4game, albo uważają, że 30 Euro miesięcznie to zbyt drogo (tyle potrzeba do komfortowego grania). Zapowiada się świetnie :slight_smile:

I wlasnie przez takich bajkopisarzy ludzie nie graja w gry p2p :smiley: 30E miesiecznie ? Z palca to wyssales ? jezeli jestes niecierpliwy i chcesz kupowac golda od ruskow prosze bardzo, mozesz to robic wsdzedzie, na serverach NCSoftu tez bedziesz mial taka mozliwosc, sama gra kosztuje jakies 45zl miesiecznie bo tyle wynosci abonament i masz P2W z glowy bo shopu nie ma, ty bedziesz biedaczyl na pingu 200+ a amerykanie beda latali z 50% bonusem do expa, bedzie dzielila was przepasc i bedzie placz, bo gra niesprawiedliwa, wydawcy zli, amerykanie zli bo placa. Idz do pracy i zacznij grac u siebie jak normalny gracz a nie dziadujesz na innych kontynentach :smiley:

//EDIT
W ogole jestes swiadom gry na amerykanskim kontynencie ? Chcesz ograniczac ludzi do bicia mobow ? najwazniejsza bariera jest strefa czasowa, gdzie Oly, Siege, Daily RB czy Daily PvP bedzie odbywalo sie w godzinach 1-7 w nocy twojego czasu.