Mmo rpg

Gatunek: RPG
Sprzęt: FX 6300 podkręcony do 4,5ghz GTX 750Ti też podkręcony 16GB RAM również oc
Cechy: Szukam gry która nie będzie polegała tylko na trzymaniu spacji(metin) bo się przejadło coś gdzie się expi na potworkach ale zarówno można robić klany/gildie gdzie są wojny miedzy tymi klanami / gildiami (coś w stylu metin2 ) pvp 1 vs 1 . Gra nie może się znudzić po miesiącu . Również fajnie by było gdyby grały w nią większa ilość ludzi .Fajnie jak by były jakieś dungeony które się robi z klanem.

Przypadły mi do gustu: Metin2 , Cabal (gry które przegrałem mega dużo czasu)
Nie przypadły mi do gustu:Nie należę do wybrednych

Dziękuje za pomoc!

Sprawdź może Aiona lub Tere? Jest jeszcze Arch jednak z tego co wiem jest tam tak, że bez pieniędzy realnych trudno jest dogonić tych co płacą. Oczywiście nie mówię, że jest to nierealne ale trudne ;)

a co myślisz o Guild warsach

Polecam Aiin'a :)

Black Desert ;)

@DrakoOoprzy takim sprzęcie raczej nie pogra komfortowo

@tatarazy1co do GW2 to niestety nie powiem ci, czy warto gdyż nigdy mi się zwyczajnie nie podobały i moja opinia byłaby niesubiektywna. No ale jeśli chodzi ogólnikowo, to wszystko czego szukasz znajdzie się w GW2, no i gra nadal jest rozwijana. Niedawno chyba wyszedł jakiś dodatek (aczkolwiek mogę się mylić);

Riders of icarus spróbuj Exp na questach. Łapanie mountow (80% tego co zobaczysz możesz oswoić) raidy dungi, można zrobić wojnę gildi aczkolwiek słaba opcja i gra bardziej nastawiona na pve niż pvp aczkolwiek możesz udać się na max lvlu na krainę w której walczy się serwer vs serwer i takie bitwy są co tydzień o buffy

Z grindowek najbardziej podobne do metina i cabala to black desert.

Mozesz tez sprobowac wowa na privie jakims do 3.5 bo to tez grindowka ogromna :D

Gatunek: RPG
Sprzęt: FX 6300 podkręcony do 4,5ghz GTX 750Ti też podkręcony 16GB RAM również oc
Cechy: Szukam gry która nie będzie polegała tylko na trzymaniu spacji(metin) bo się przejadło coś gdzie się expi na potworkach ale zarówno można robić klany/gildie gdzie są wojny miedzy tymi klanami / gildiami (coś w stylu metin2 ) pvp 1 vs 1 . Gra nie może się znudzić po miesiącu . Również fajnie by było gdyby grały w nią większa ilość ludzi .Fajnie jak by były jakieś dungeony które się robi z klanem.

Przypadły mi do gustu: Metin2 , Cabal (gry które przegrałem mega dużo czasu)
Nie przypadły mi do gustu:Nie należę do wybrednych

Dziękuje za pomoc!