Mmo sci-fi, apokaliptyczne

Witam poszukuje mmo wymagania:

- Osadzony w świecie apokaliptycznym lub sci-fi.

-Nie p2w.

-Bardziej mi odpowiada klimat kosmitów niż zombi.

-Gra z questami.

Coś podobnego do:

firefall, defiance, wildstar.

Odpadają:

Planetside 2, fallen earth.

Star Wars The Old Republic, Star Trek Online

Bylo tylko o p2w... wiec np EVE online - p2p, ale godna polecenia jesli masz mnostwo czasu wolnego i lubisz sandboxy. A jak nie to klasycznie : SW:TOR albo STO zaleznie od tego które uniwersum lubisz. A jak nie znasz/nie lubisz zadnego to wybierz czy wolisz misje naziemne czy latać własnym statkiem. Jak to pierwsze to SW:TOR gdyż 99% czasu spedzasz biegając po planetach, a jak to drugie to STO gdzie glownie latasz statkiem, ale masz tez opcje zejscia na planete by np questa wykonac, miasto odwiedzic itd :P

postapo z kosmitami to defiance jak masz ps4 destiny albo czekaj do 12 na no man sky tudzież star citizen albo eve walkyrie jak lubisz kilmat minecraft trove terraria to starbound tam masz kosmos.

Ten Star Trek Online wydaję się dość ciekawy. Ktoś coś jeszcze takiego bardziej postapo? Coś podobnego do defiance?

Star Trek Online to gra zrobiona by trzepać kasiore z fanów

To co ty byś polecił :) ?

Nie zgodzę się.:P

Gorąco polecam "Star Trek Online" ludziom którzy lubią uniwersum Star Treka.

Każdy kto nie miał styczności ze star trekiem będzie w tej grze oszołomiony przez co może przestać grać.

"Star Trek Online" to gra w pełni F2P, wszystko co w grze (item shopowe rzeczy też) zdobędziesz grając.

10/10

"EVE Online" to gra dla ludzi o stalowych nerwach, którzy lubią sci-fi i PVP (oraz mają portfel na ewentualne P2P).

6/10

"Star Citizen" tsaaaa.. jak wyjdzie to pewnie przegra z "Dual Universe"

"No Man`s Sky" Poczekaj aż ktoś naprawi tą grę porządnym modem(albo paczką modów) obecnie to dosyć nudna gra ;-; 5/10

Ode mnie: Idź oglądać Star Trek-i wszystkie od początku, zacznij grać w "Star Trek Online" i stań się zagorzałym fanem. :D

Ja jak zawsze ze sci-fi polecam EVE online. Jedyna, najlepsza w swoim rodzaju. Bogaty lore, który w sporej części jest stworzony przez graczy. A jeśli ktoś nie dba o fabułę to sandbox pierwsza klasa. Jedyna gra w której czułem stratę umierając na PvP/PvE i dreszczyk emocji przed każdą walką.

Ja jak zawsze ze sci-fi polecam EVE online. Jedyna, najlepsza w swoim rodzaju. Bogaty lore, który w sporej części jest stworzony przez graczy. A jeśli ktoś nie dba o fabułę to sandbox pierwsza klasa. Jedyna gra w której czułem stratę umierając na PvP/PvE i dreszczyk emocji przed każdą walką. 

Ten eve wydaję się w sumie ciekawy tylko nie wiem czy będę miał hajs by grać miech w miech :/

Tak swoją drogą słyszał ktoś może o "project genom" jeśli tak to niech się wypowie bo mnie w sumie zaciekawiła mnie ta gra :D .

Ten eve wydaję się w sumie ciekawy tylko nie wiem czy będę miał hajs by grać miech w miech :/

Tak swoją drogą słyszał ktoś może o "project genom" jeśli tak to niech się wypowie bo mnie w sumie zaciekawiła mnie ta gra  .

Eve można opłacać za walutę w grze. Gracze kupują 'plexy' i sprzedają je na na markecie. Moim zdaniem, by cieszyć się grą, trzeba kupić minimum 1 miesiąc. Po tym okresie bez problemu można zarabiać na plexa w kilka dni.

Zresztą, zacytuję siebie z innego tematu.

Pierwszego plexa warto kupić. Nie patrz na to, jako "danie twórcom zarobić". Ktoś i tak musiał kupić plexa, które są sprzedawane na markecie, więc wyjdzie na jedno. W 1 miesiącu nie zarobisz na plexa jako gracz bez doświadczenia. Zwyczajnie Ci się znudzi, gwarantuję. Aktualnie od EVE mam przerwe, ale unseen jest martwe. Nie polecam także akademii milicyjnej rainbowa. Załóż triala, polataj trochę robiąc "rzeczy", obeznaj się z podstawowymi funkcjami. Może wrócę niedługo do EVE to pomogę, chociaż bardzo mi się nie chce. Jeśli macie ochotę, to zarejestrujcie się z mojego referala. Po kupieniu pierwszego plexa dostaniecie ode mnie po 60% jego wartości. Oboje skorzystamy. Po link zapraszam na PW

Witam poszukuje mmo wymagania:

- Osadzony w świecie apokaliptycznym lub sci-fi.

-Nie p2w.

-Bardziej mi odpowiada klimat kosmitów niż zombi.

-Gra z questami.

Coś podobnego do:

firefall, defiance, wildstar.

Odpadają:

Planetside 2, fallen earth.