Witam, szukam graczy do wspólnej gry w jakieś mmo. Jestem otwary na propozycje szczególnie interesują mnie MMORPG. Jestem w stanie rozmawiać przez ts3 , vt , mumble , itp;.
MMO Szukam Graczy
Jakby padły jakieś ciekawe propozycje to z miłą chęcią się dołączę ;p
Interesował by mnie jakiś tytuł Sci-fiction lub jakieś dobre fantasy z magicznym klimatem ( eteryczne miecze,lub bronie dużo magiczno-fizycznych klas postaci... ).
nie dołączę ale polecę Ci wildstara, niedługo przechodzi na f2p więc będzie raczej trochę ludzi grało a sama produkcja jest świetna, gram już od jakiegoś czasu i nie żałuję wydanych pieniędzy (a nie to co w przypadku gw2...)
a jesli lubisz solidną produkcję z świetnym community i fabula lecz za subskrypcją - to zdecydowanie FF XIV
może rift? gram akurat
Sprawdź Cabal Online. 7 postaci. w tym 2 magiczno-fizyczne i ta 7 chyba też jest magiczno-fizyczna, nie grałem nią. I jak się uprzesz to masz tam energetyczną broń z wyglądu i zastosowania. Sprawdź sobie gameplay jak cię ciekawi.
Skyforge, połączenie Sci-fiction i fantasy. Obecnie gram to moglibyśmy coś razem spróbować.
Lub też Defiance (tyle, że jest to mmofps, ale są tam elementy rpg, bo ulepszamy bronie zdobywamy lvl postaci tzw. ego) klimat falloutowy.
A może EVE onine tez super klimat ale trzeba myslec jednak jak lubisz tego typu gry to tez zapraszam o ts nie trzeba się martwic wiec wiesz
a jak nie ten tytul to może aion na prywatnym serwerze? jak ktoryms z tych jesteś zainteresowany pisz
PS EVE Online wazy jakies 0,5 giga wiec to latwiej sciagnac
EVE to chyba tylko instalka waży 0,5 giga... Razem z aktualizacjami itp wyjdzie około 20 gb
wasnie nie bo nic wiecej nie musisz sciagac tylko gre czyli tak jak pisalem no chyba ze chcesz full pograc to jeszcze dolicz jakies 5-6 gb
Karolw napisałem Ci prv na temat eve
Karolw napisałem Ci prv na temat eve
też chętnie się dołączę, aktualnie gram sobie czasem w Tere Online ,ale raczej dużo ludzi odmawia gry w tą grę
Też zauważyłem, że wraca moda na LOTR'a więc jak się zbierze ekipa również chętnie zagram
Witam, szukam graczy do wspólnej gry w jakieś mmo. Jestem otwary na propozycje szczególnie interesują mnie MMORPG. Jestem w stanie rozmawiać przez ts3 , vt , mumble , itp;.