Witam,
Od ostatnich 3 tygodni borykam się z problemem takim iż nie mogę znaleźć dla siebie nowego mmorpg'a. Co jakiś czas grywam sobie w CS'a oraz Osu! , pyknę meczyk w lolku i wyfarmie przegrane w Hearthstone na moim uber common decku. Niestety swoje 2 ulubione mmorpgi zostały przeze mnie ograne, mianowicie Vindictus oraz DragonNest ( uważam że nie mam już tam nic do roboty ). Próbowałem ostatnio zagrać sobie w Gw2 po roku przerwy. Zrobiłem nową postać i wszystko było fajnie do póki nie zaczęło mnie nużyć na nowo odkrywanie mapy ... Brakuje mi mmo do którego jak wracam do domu, mogę sobie gre odpalić i po prostu pograć robiąc jakiś progress. Zastanawiałem się nad AA lecz martwi mnie ten patron oraz to całe P2W ogłaszane, grałem kiedyś i połowa patrona kosztowała 130g. Też się zastanawiałem nad Terą w którą też grałem i wbiłem max'a pograłem na pvp i znowu odszedłem... Jedno tylko nasuwa mi się na myśl , czy dopiero po 10 latach grania w mmo, po postu wypaliłem się ?
Potrzebuję porady w wyborze mmo, może być cokolwiek byle by zaciekawiło na dłuższą metę. Chętnie dołączę do kogoś o ile jest taka możliwość ...
BTW: Sorry nie wiedziałem gdzie dać temat czy w Szukam graczy czy Szukam MMO, w sumie szukam obu