MMo w które powinno się zagrać

Zakładam ten temat by się dowiedzieć w jakie mmo powinno lub trzebabylo zagrać. Mam wielkie niedosyty po lolu oraz smite, ciągłe granie w to jest monotonne a żeby mi się nie znudziło poszukuję taką grę która powinna znaleść się w tytule. Proszę o sugestie. :)

Cabal polecam ci ją strasznie gra jest wyjebista moim zdaniem ale granie ponad 2 lata mi się juz przejadło ... :D

MU Online oraz Tibia,jak dla mnie najlepsze MMO, możesz też sprawdzić Navy Field,także zacna gra.

MU Online oraz Tibia,jak dla mnie najlepsze MMO, możesz też sprawdzić Navy Field,także zacna gra.
Cabal polecam ci ją strasznie gra jest wyjebista moim zdaniem ale granie ponad 2 lata mi się juz przejadło ...

Ok dzięki za propozycje napewno zagram. :) Jak ktoś ma jeszcze jakieś domysły to proszę pisać.

Jest masa gier w które powinno się zagrać :

DOTA 2

Tibia

Starcraft 2

Diablo 3

WoW

Guild Wars 2

Na pewno pominąłem ale to jest kilka tytułów sztandarowych których pominąć nie wypada ;)

Jest masa gier w które powinno się zagrać :DOTA 2TibiaStarcraft 2Diablo 3WoWGuild Wars 2Na pewno pominąłem ale to jest kilka tytułów sztandarowych których pominąć nie wypada

Dota2 odpada powód? Nie mam klucza. xD Dzięki za propozycję i proszę jeśli ktoś zna jeszcze jakieś tytuły napisać. ^^

Hero Online. Gra epicka :)

Jeżeli coś chcesz to wal gg:1639935

Z mojej strony to moge powiedzieć że jeżeli masz nadmiar kasy to Guild Wars, według mnie gra napradę warta ceny plus jeżeli miałbyś grać w Guild Wars 2 starając się w 1 możesz dostać specjalne przedmioty w GW 2. Jednak jeżeli nie chcesz wydać złotówki to polecam wspomnianą tibie, kultowego Lineage 2 do którego podobno ma wyjśc dodatek upiększający grafikę a jeżeli klimat ci nie podpasuje to wielce polecam DC Universe Online.

Coś z nowości: C9 online.

Mimo, że dungeonówka to ciekawa. Polecam przetestować :)

Ragnarok Online klasyka i według mnie wzór dla innych MMO ;p

Zakładam ten temat by się dowiedzieć w jakie mmo powinno lub trzebabylo zagrać. Mam wielkie niedosyty po lolu oraz smite, ciągłe granie w to jest monotonne a żeby mi się nie znudziło poszukuję taką grę która powinna znaleść się w tytule. Proszę o sugestie. :)