MMO w którym bycie afk pomga (skill, sklep itp)

Cześć,
Szukam MMO, w który można być online codziennie i mieć z tego korzyści, mam mało czasu na expienie, ale z chęcią bym do czegoś od czasu do czasu usiadł. Chodzi o otwarty sklep jak w Metinie/Flyffie, o skilowanie jak w Tibii, czy jak chodzenie z plecakiem w BDO.

Gra nie może być zbyt wymagająca, do dyspozycji tylko ‘zwykły’ laptop. DBO odpada.

Nie podoba mi się Cabal. Tibia, M2 już były, może być 2D, 3D, cukierkowe, normalne, wszystko przeanalizuje.

To ja polecam Rohan Origin

Strasznie mało informacji o grze gdziekolwiek, chyba mało popularna :slight_smile: Możesz powiedzieć coś więcej?

W grze funkcjonuje tzw. afk trade czyli mozesz sprzedawać przedmioty nie będąc przy komputerze wystarczy postawic sklepik najlepiej w miescie. Swego czasu byla to najlepsza gra free-to-play. Od roku funkcjonuje jako nowe R.O.H.A.N ORIGIN. Graficznie nie prezentuje się najlepiej poniewaz pierwsza wersja ukazala sie ładnych pare lat temu.

Sam po latach właśnie zacząlem w nią grać. Jakbys sprobowal i mial jakies pytania to pisz, z checia pomoge :stuck_out_tongue: