MMO - WhatEver

Witam. Otóż od bardzo dawno mam ochotę pograć w jakieś MMO. Wiem, że samo mówienie MMO to temat względny lecz chodzi mi o coś takiego typowego jak : WoW,Aion,B&S czy Revelation. Nie powiem w FPS też mógłbym z chęcią pograć.
Nie ważne czy tytuł będzie F2P czy B2P bądź nawet miało abonament. Przygarnę wszystko. I nasuwa się pytanie. Czy byłby ktoś chętny zacząć pogrywać w coś ? Wiadomo, z kimś zawsze raźniej, niż siedzieć samemu i przymulać.
Śmiało można pisać kom lub PW, również można spotkać mnie na discordzie ( jak ktoś bedzię chętny to dam linka).

Mam nadzieję, że znajdą się osoby które chcą m,i pomóc, doradzić i oczywiście pograć razem :D
Pozdrawiam wszystkich ^^

ja planuje dzisiaj po robocie zagrać w final fantasy 14, najpierw na trialu a potem jak mi sie spodoba to kupuje wszystko tzn HV i SB bo podobno SB zmienil tam ostro pvp i jest za***iste teraz :)

jeszcze planuje tez zagrac w ta nowa mobe co wczoraj wyszla

a i jesli chodzi o MMOFPS to planuje pograc w Combat Arms Reloaded bo chyba wczoraj wyszla ta wersja ? jesli bedzie sporo ludzi grac s&d to pewnie zostane na dluzej bo kiedys bylem w tej grze mistrzem europy i sie gralo za***iscie :)

w następnym miechu jest jeszcze Albion online ale to jeszcze miesiąc prawie, kupilem to ze 2 lata temu ale nie gralem bo ciągle wipy mnie wkurzaly ale jak wyjdzie to planuje zagrac, niemniej jednak planuje tak

ff 14
Combat Arms / Moba nowa (wiadomo jak coś nowe to mozna szybko zdetronizowac konkurencje i ugrać coś w e-sporcie)
Albion

w takiej kolejności, jesli Ci sie spodoba to mozna pograc ogolnie interesuje mnie wszystko co pvp

Zapraszam do nas do gildii w Archeage , w powyższej sekcji na forum znajdziesz więcej informacjii, pozdrawiam! :)

Witam. Otóż od bardzo dawno mam ochotę pograć w jakieś MMO. Wiem, że samo mówienie MMO to temat względny lecz chodzi mi o coś takiego typowego jak : WoW,Aion,B&S czy Revelation. Nie powiem w FPS też mógłbym z chęcią pograć.
Nie ważne czy tytuł będzie F2P czy B2P bądź nawet miało abonament. Przygarnę wszystko. I nasuwa się pytanie. Czy byłby ktoś chętny zacząć pogrywać w coś ? Wiadomo, z kimś zawsze raźniej, niż siedzieć samemu i przymulać.
Śmiało można pisać kom lub PW, również można spotkać mnie na discordzie ( jak ktoś bedzię chętny to dam linka).

Mam nadzieję, że znajdą się osoby które chcą m,i pomóc, doradzić i oczywiście pograć razem :D
Pozdrawiam wszystkich ^^