Hej,
właśnie kupiłem Xboxa i szukam jakichś mmo na tę platformę. Grałem w BDO i jest super, ale to rozgrywka bardziej solowa. Próbowałem Bless Unleashed i jest takie sobie. Może potem jest lepiej i warto? Szukam jakiegoś mmo, nie koniecznie rpg, ale najlepiej.
MMO Xbox
Minecraft dungeons?
Zapraszam do Eso i Polskiej Gildii jedynej na platformie Xboxa
Gry nie muszę opisywać , jeśli masz game passa a podejrzewam że masz Eso + morrowind masz w nim .
Jak Was znaleźć ? Jestem starym graczem mmo, również nabyłem XSX, i chętnie bym do Was dołączył.
Cześć, też mnie naszło na zakup nowego x-klocka i nie mam w co grać. Można by się na coś ustawić, nawet niekoniecznie MMO z gier z Game Passa(za 1 miech sie placi tylko 4 ziko) i z tej biblioteki cos wybrac, widzialem, ze pare gier jest ciekawych i mozna przejsc w co-opie, np. Gears 5, co wy na to?
Edit: Na ESO mam taka srednia zachcianke, bo juz cos gralem wczesniej na kompie i wolalbym cos co moze wykorzystac te nowa wydajniejsza technologie, gre z jakas lepsza grafa i zywsza animacja, ale z braku laku…
Na konsole nie masz dużego wyboru MMO… Od MMO jest pc,
Od biedy poe, neverwinter, bless, bdo, dautless, warframe, eso ale
Mogę zagrać coś MMO/Multiplayer jakby co na xbox’ie. PW w razie czego. Wiek fajnie jakby przynajmniej 22+