MMO z ciekawą klasą Archera

Pewnie, jak się przebije przez 15 tysięczne kolejki, hehe.

C9 - gra zombie ze sporadycznymi aktualizacjami ale to co zrobili starczy na miesiące zabawy, zwłaszcza że system walki jest “action” i trzeba trochę grindować. Klasa postaci / specjalizacja - Hunter. Tylko męska.

Dragon Nest - cukierkowa oprawa i rozkręca się powoli ale gra się przyjemnie a Archer to świetna postać z dwoma specjalizacjami. Wciąż jedna z moich ulubionych gier i najlepsze pomysły na moce łuczniczka / magika jakie widziałem. Tylko kobieta.

Vindictus ktoś już wymienił ale tam akurat bardziej podeszła mi kusza niż łuk. Tylko nie wiem jak ludzie sobie dają radę na trudniejszych bossach solo jako łucznik, mnie zawsze coś solidnie dziabnie nawet jak próbuję trzymać dystans :wink:

Z innej bajki - Warframe ma kilka ciekawych łuków - siejące toksyczne chmury, wybuchowe, różne modele bardziej klasycznych wersji. Jest też postać z motywem łuczniczki - Ivara. Preferowany styl grania nią to skradanie i niewidzialność ale można nią odstawiać ofensywę i support dla drużyny. Nie jest niestety dostępna dla początkującego gracza, trzeba ją zdobyć albo kupić za walutę gry - Platynę. Można to wymienić od innych graczy ale realistycznie zajmuje parę tygodni żeby mieć czym handlować. Pierwszy łuk dla startowej postaci można dostać za to już w pierwszej misji więc samą mechanikę celowania i różnicę między szybkimi strzałami a mocnymi z pełnego naciągu czuje się szybko.

Silkroad !!! :smiley:
Nie pomijajmy go :smiley: wierze w to ze w koncu po 13 latach botów juz nie bedzie i znowu bedzie dalo sie popykac :slight_smile:

Polecam 2 gry w której archer jest ciekawy i wymagający
Vindictus
Riders of Icarus spory arsenał często dają w prezencie paczkę premium która daje tylko 20% expa drop kasa oraz po 20 potków hp 100% i stamina na potwory 100% bez tego też świetnie się gra