MMO z ciekawą klasą Archera

Znacie jakieś tytuły gdzie klasa Archera nie ma typowego stania w miejscu i strzelania do moba który nas wręcz przytula? Jakaś mobilność żeby była albo dobre trzymanie przeciwnika na dystans.

Pójdzie mi wszystko, system płatności nie ma znaczenia. Podawać wszystkie opcje jakie znacie.

Dzięki.

#Edit
Ponoć Archer (Bard) w FFXIV jest ciekawy, jednak to supportowa klasa. Ktoś ma jakieś info dobre na ten temat?

BDO, Archeage, ESO, WOW, /////////Tak to cała wypowiedź zj** walidator na stronie

Z tych 4 to najbardziej pasuje BDO, problem w tym że tam Archer jest przesadzony jeśli chodzi o te skoki i całą akrobatykę.

Cześć.
Zobacz Sobie klasę Hunter Ranger w Nevervintrr Online.

A coś mniej P2W? :smiley:

FF XIV i Bard
Nie jest to supportowa klasa, jest to klasa DPS ktora ma skille buffujące party

1lajk

Uuu, Bard DPS, brzmi zacnie. No to czas w końcu chwycić się za FF.

Metin2 :smiley: musiałem…

Ranger w GW2.

1lajk

Vindictus - jest tam klasa/postać Kai która korzysta z długiego łuku i kuszy (do wyboru). W obu przypadkach gra wygląda ciekawie i nie jest typowym staniem w miejscu, ewentualnie za drużyną i nawalnie na dystans, tutaj trzeba ogarniać uniki i to w ostatniej chwili, zrobisz unik za szybko? Oberwiesz. Za wolno? Oberwiesz. Zresztą… filmik ci powie wszystko

W MHW jest całkiem ciekawy i wymagający gameplay pod bow

nie pakuj sie w monster hunter world to jest praktycznie gierka singleplayer … dobra gra ale jesli szukam multika to nie ma sensu

Wyszło na FFXIV. Właśnie się updatuje :slight_smile:

Bard w FFXIV nie jest supportem …
To normalny ranger dps. Z kilkoma bufami dla wszystkich…
Wiekszosc DPS w FFXIV ma cos dla party…

Archer jest fajny w Terze, GW2.

Zgadzam się, pod warunkiem że ktoś nie ma aspiracji do ciągłego bycia w topce PvP bo w GW2 ranger z łukiem nie jest optymalnym rozwiązaniem (chyba że Path of fire coś zmienia w tej kwestii). Ale gra się nim mimo wszystko bardzo przyjemnie.

Lost Ark :stuck_out_tongue:

Odpal sobie starego minecraft. Nigdy w żadnej grze nie widziałem łucznika który ma wbudowany karabin maszynowy w łuk :smiley:

Zdecydowanie najlepszy Ranger jest w C9.
Tylko że niestety jak ostatni raz wszedłem jakiś rok temu, to gra była wręcz martwa, bardzo ciężko znaleźć kogoś do PvP, mimo że jest najlepsze ze wszystkich gier MMORPG…

1lajk

Najlepsze to może było. Sam w to grałem i gra aktualnie wygląda tragicznie wręcz. Jedyne co może uratować te grę to C10 :smiley:

Skyforge, ale nie jestem pewien czy właśnie tego szukasz.