MMO z expieniem przez PVP?

Gatunek: w sumie dowolny (preferowane MMORPG).
Sprzęt: I7 , 16 gb ramu , geforce GTX1060

Jak w tytule poszukuje gry gdzie mozna expic glownie na pvp.

Nie jest to istotne czy expienie bylo by w open world czy na battlegroundach.

Najlebszym przykladem czego szukam byl by Warhammer Age of Reconeking.

Pogralem juz w wiele mmo ale ciezko znalesc cos co by przypominalo ta stara ciekawa produkcje.

Najbardziej przypadly mi do gustu:

Guild wars 2, Warhammer AoR, no i oczywisce EVE online- na ktore poprostu zabraklo mi czasu....

Nie do konca do mnie trafiaja modern strzelanki onlinowe i MoB-y

Jakies sugestie ?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Musisz dodać jeszcze to

Przypadły mi do gustu:
Nie przypadły mi do gustu:

Done!

wildstar, eso- na wvw można podobno, ff xiv, wow, blade and soul.

Sam szukałem aczkolwiek nie znalazłem w żadnej grze. Jeśli nie przeszkadza Ci nieduże community to polecam Return of Reckoning, ludzi gra od 300+ w godzinach rannych-popołudniowych i ponad 1000 wieczorami.

Zaproponowałbym Blade and Soul no ale na battlegroundy nie ma co wchodzić jeśli nie masz bardzo dobrego gearu a psełdo-open pvp (chodzi mi ogólnie o frakcyjne napieprzenie się i o plainsy) dawno już umarło.

Jedyne co zostaje to możliwość expienia i farmienia fasolek na pvp: 1v1 i 3v3 na tych trybach gear i hm-lvl nic nie znaczy tylko twoje umiejętności i twój ping.

Więc jeśli jesteś skory grać hardkorowo - czyli w obecnym znaczeniu tego słowa mozolnym robieniu tego samego przez 2 miechy by dogonić ludzi albo wydać sporo kasy/golda na eventy z rng boxami czyli plagę wszystkich f2p i niektórych b2p grach by wreszcie pobawić się jak równy z równym na bg to zapraszam.

No albo zostaje wcześniej wspomniane 1v1 i 3v3.

Ogólnie to prawie we wszystkich grach open pvp i battlegroundy to rozrywki endgame'we i trzeba się nastawić na mozolne czasami nawet oddzielnie gearowanie właśnie na tą konkretną rozrywkę/dalsze expienie/farmienie.

Gatunek: w sumie dowolny (preferowane MMORPG).
Sprzęt: I7 , 16 gb ramu , geforce GTX1060

Jak w tytule poszukuje gry gdzie mozna expic glownie na pvp.

Nie jest to istotne czy expienie bylo by w open world czy na battlegroundach.

Najlebszym przykladem czego szukam byl by Warhammer Age of Reconeking.

Pogralem juz w wiele mmo ale ciezko znalesc cos co by przypominalo ta stara ciekawa produkcje.

Najbardziej przypadly mi do gustu:

Guild wars 2, Warhammer AoR, no i oczywisce EVE online- na ktore poprostu zabraklo mi czasu....

Nie do konca do mnie trafiaja modern strzelanki onlinowe i MoB-y

Jakies sugestie ?

Z gory dziekuje i pozdrawiam.