Siemanko forumowicze. Piszę w sprawie mmo. Poszukuję coś z cukierkową grafiką jak w anime, trochę populacji na serwerze żeby było z kim pograć. Zaznaczam, że nie interesują mnie gry typu Soul Worker nie lubię dungeonówek, wolę coś z otwartym światem :). Jeśli znacie lub nawet gracie w jakąś gierkę pasująca do opisu proszę o polecenie jakiegoś tytułu:)
MMO z grafiką jak Anime
Nasuwa mi się na myśl tylko FFXIV
w którym miejscu ff jest cukierkowy ? ;_;
Polecam nostale/maplestory/temtem reszta gier w podobnej grafice umiera
Prywatny serwer NosWings jak wyjdzie(a w sumie nie do końca wiadomo kiedy wyjdzie. A tymczasem NosByte bądź na globalu co w sumie odradzam ;v
Blade and soul chyba najlepsza wciaz gra f2p i w dodatku z grafika anime
Że co? o.O
Może sparawdzisz Aura Kingdom. Gra bardzo kolorowa, Razem ze znajomym wczoraj rozpoczęliśmy przygodę i powiem ,że jest całkiem przyjemnie. W razie czego skontaktuj się przez PM.
Z chęcią zobaczę:)
Poczekaj na Blue Protocol Na razie ruszyły CBT testy, co prawda w Japonii, ale raczej nie powinno być problemu z rejestracją.
Sprawdz sobie Epic Seven
Za mało cukierkowe. Animacje są oczojebne, ale gra nijak ma się do stylistyki anime.
Azjatycki styl, ale wciąż nie anime. Widziałeś tam postacie z dużymi gałami i niezbyt proporcjonalnymi kształtami ciała? Hah, nawet nie mają pełnoprawnej loli jako rasy
To może Tree of Savior.
Jak byś się zdecydował na aure daj znać im więcej nas tym lepiej bo i się dungeony porobi i ogólnie
Ja mam zamiar chyba zacząć. Byłbyś chętny zagrać ?