MMO z grafiką jak Anime

Siemanko forumowicze. Piszę w sprawie mmo. Poszukuję coś z cukierkową grafiką jak w anime, trochę populacji na serwerze żeby było z kim pograć. Zaznaczam, że nie interesują mnie gry typu Soul Worker nie lubię dungeonówek, wolę coś z otwartym światem :). Jeśli znacie lub nawet gracie w jakąś gierkę pasująca do opisu proszę o polecenie jakiegoś tytułu:)

Nasuwa mi się na myśl tylko FFXIV

w którym miejscu ff jest cukierkowy ? ;_;
Polecam nostale/maplestory/temtem reszta gier w podobnej grafice umiera

1lajk

Prywatny serwer NosWings jak wyjdzie(a w sumie nie do końca wiadomo kiedy wyjdzie. A tymczasem NosByte bądź na globalu co w sumie odradzam ;v

Blade and soul chyba najlepsza wciaz gra f2p i w dodatku z grafika anime

Że co? o.O

Może sparawdzisz Aura Kingdom. Gra bardzo kolorowa, Razem ze znajomym wczoraj rozpoczęliśmy przygodę i powiem ,że jest całkiem przyjemnie. W razie czego skontaktuj się przez PM.

Z chęcią zobaczę:)

Poczekaj na Blue Protocol :wink: Na razie ruszyły CBT testy, co prawda w Japonii, ale raczej nie powinno być problemu z rejestracją.

Sprawdz sobie Epic Seven

Za mało cukierkowe. Animacje są oczojebne, ale gra nijak ma się do stylistyki anime.
Azjatycki styl, ale wciąż nie anime. Widziałeś tam postacie z dużymi gałami i niezbyt proporcjonalnymi kształtami ciała? Hah, nawet nie mają pełnoprawnej loli jako rasy :smiley:

To może Tree of Savior.

Jak byś się zdecydował na aure daj znać im więcej nas tym lepiej bo i się dungeony porobi i ogólnie

Ja mam zamiar chyba zacząć. Byłbyś chętny zagrać ?