Witam poprosiłbym o pomoc w szukaniu jakiejś fajnej gierki na dłużej, zależy mi na tłumaczeniu na polski, ponieważ zazwyczaj nie wszystko w 100% jest dla mnie zrozumiałe po angielsku. Jeżeli ktoś potrafi tłumaczyć na polski np. “legendarne podszywane bawełniane pantalony leśnego rzezimieszka” to gratuluje i nie musi się chwalić, że woli po angielsku.
W następnej kolejności zależy mi na handlu najlepiej auctionhouse, a jak można handlować przedmiotami z is za normalną walutę to jeszcze lepiej,
Ostatnią rzeczą raczej niezbędną, to w miarę sprawiedliwe Pvp z jakimiś nagrodami/ rankingiem.System płatności obojętnie może być f2p, b2p czy tam abonament, jedynie mnie mocno zniechęca za mocne p2w.
I jeszcze taka najmniej istotna rzecz, ale jednak fajnie by było to możliwość noszenia skrzydeł(niekoniecznie latanie), pety, mounty, zbroje i broń fajnie jakby się wyróżniały wizualnie w zależności od poziomu itp.
Większość gier sprawdzałem ale może o czymś sensownym zapomniałem, gry które mi się podobały lub sprawdzałem, ale coś tam nie tego :
Mu Online - stare
Atlantica Online - stare
Gloria Victis - za bardzo przycina i populacja taka sobie
the Division- brak handlu i gildi
warframe - nie ten klimat
Wow - nie ten klimat
Gw2- niestety po angielsku, ale mogło by podejść
Teso- nie do konca chyba ten klimat
neverwinter- w zasadzie nie pamiętam ale czegoś tam brakowało chyba, lub p2w ?
Aion- pobrałem, ale troszeczkę chyba poziom p2w mi nie do końca odpowiada, chyba że się mylę i ktoś mnie przekona, że tak nie jest to spróbuje
Szukam czegoś na dłużej, z góry dzięki za podpowiedzi