Witajcie!
Szukam MMO RPG na dluzszy czas, jestem na chwile obecna graczem bardzo casualowym (praca, rodzicielstwo), lecz niechodzi mi o bycie w topce czy przebijanie sie poprzez rankingi.
Od gry oczekuje poprostu, odczuwalnego progresu, zeby po zakonczeniu sesji poczuc ze moja postac stala sie lepsza. Wazne tez jest zeby w grze niedalo sie osiagnac wszystkiego od tak, najlepiej zeby zajomwalo to dlugie miesiace lub lata. (wiadomo przy moim czasie na gre i tak zajmie mi to dosc dlugo xD) Grind mi niestraszny, starsze tytuly jak najbardziej tez wchodza w gre. Tylko bez scalowania!
Komp uciagnie wszystko.
Gry ktore przypadly mi do gustu:
-WOW (bardzo mile wspomienia i chec powrotu na nowy dodatek, scalowanie na bg troche odstrasza)
-MU Online (setki godzin spedzone i na provach i na globie)
-Tibia (chyba mmo w ktorym spedzilem najwiecej czasu, nadal czasem logoje pomordowac ludzi)
-Ultima Online (bylo maniaczone)
-TESO (jedynie testowane ale nie bylo zle)
-Tera (dobrze sie bawilem jak tylko wyszla, teraz niemam pojecia jak sytuacja wyglada)
-Archeage (pokochalem na jakis czas)
-Margonem (dobre wspomienia z nocek spedzonych z gildia na bosikach)
Bylo tego napewno wiecej, lecz na ten moment tylko te tytuly przyszly mi do glowy, to ze je wymienilem nieznaczy ze niechce do nich wrocic, wiec jak najbardziej mozecie je wymieniac, z jakas argumentacja dlaczego mogl bym do nich powrocic, nowe dodatki? balans?
Czekam na wasze odpowidzi!