zagralbym w mmo gdzie jest jakis fajny support
imo nie znam sie ale szukalem i moze zle szukam
cos w stylu mystica z tery, tam byl fajnie zrobiony
Mmo z rozbudowana klasa supporta
up
Z gier w które grałem to cóż:
- L2 ma swoje klasy które mają sporo buffów i głównie do tego się przydają, taki np Blade Dancer zawsze był brany chętnie do party.
- Rift miał bardzo fajnego supporta u maga. Było to chyba drzewko Archona z bufami które rzucał przed walką oraz atakami która zadając dmg przeciwnikowi buffowały party / rajd lub nakładały debuffy
Archeage
masz tam z 30, a może nawet więcej klas supportujących i tak naprawdę ogranicza Cię tylko gear. Myślę że na spokojnie mógłbyś rotować między kilkoma klasami, rozbudowany system skilli sprawia, że support w jednej chwili może stać się DPS’em[klasa skłąda się z trzech drzewek, które możesz zmienić u NPC]. Moim zdaniem bardzo duży potencjał, sam healer zawsze znajdzie zastosowanie, ale taka mnogość klas burzy założenie świętej trójcy siłą rzeczy. Jednakże ArcheAge to gra stricte PvP, PvE traktuje się tu czysto zarobkowo i o ile potrafi dawać fun, to myślę że bitwy zarówno na mała jak i dużą skale dają tutaj największą frajde. Gdybyś miał jakieś pytania pisz priv, albo szukaj kontaktu bezpośrednio w grze na serwerze Jakar>Frakcja-Nuia>Gildia-Out of Control. Tam dowiesz się wszystkiego i uzyskasz niezbędną pomoc. Miłego dnia