MMOFPS dla mnie - grywalne i fair

Jakby to ładnie napisać...

Powiedzmy że sprzęt zdolny udźwignąć wszystko bez większych problemów... więc to nie jest problem...

Kilka wymagań z mojej strony:

- Gra bezcheatowa (ew. w granicach rozsądku)

- Bez bardzo, ale to bardzo przesadzonego P2W (jak chociażby w WolfTeam w który dawno temu pogrywałem)

- Bez ton snajperów (to raczej wymagania dot. map)

- Fun fun fun!

Dlaczego?

Ostatnio jakoś przyszedł kryzys FPS'ów u mnie. Battlefield 3 okazał się niestety dla mnie niewypałem (a grywałem, oj tonami w BF2 i Bad Company 2) z powodu albo nadmiaru pojazdów/snajperów na niektórych mapach lub zastoju na innych (godzina w godzinę to samo napieprzanie w tych samych miejscach w trybie Infantry Only). MW2 zawalony cheaterami i insta nuke'ami, MW3 odpychający i skandaliczny (sam gameplay jak w dwójce, bez większych zarzutów, ale wydanie "patcha poprawiającego grafikę MW2" jako nowego tytułu to przesada), a Team Fortress 2 (do którego zawsze wracam z nostalgi na te kilka-kilkanaście godzin w miesiącu) na razie musi sobie ostygnąć.

Jakieś pomysły?

Americas Army? Totalny brak item shopa oraz cheterow :)

Planetside 2.

Bez cheterów, fajna gra, spory fun, na serwerze Woodman 3 polskie outfity (po 1 na każdą ze stron), brak tzw "gimbazy".

Ewentualnie z B2P CS:GO? lub MoH 2010. Ceny nie są nie wiadomo jakie tych gier a na steamgifts com możńa moha wygrać za free.

Planetside 2 najlepszy mmofps

Jeśli możesz przeznaczyć 40 zł na grę to polecam Cs:Go, a jeśli chcesz coś darmowego to tutaj mogę polecić hmm.. Może ghost recon ?

CS:GO mam i pogrywam - chodziło mi raczej o bardziej "dynamiczne" granie :)

Wybór padł z na Black Ops 2 ze względu na urodziny ulubionego kuzyna i fakt że grywał w inne gry z tej serii. A dynamicznie i szybko jest (tylko community... aż się czuje jak na Lol'u)

Temat można przymknąć ;)

Planetside 2,Bf4,Heroes and Generals,Hawken ^^ to też mmofps,S.K.I.L.L

Tyle mi przychodzi do głowy :).

Jakby to ładnie napisać...

Powiedzmy że sprzęt zdolny udźwignąć wszystko bez większych problemów... więc to nie jest problem...

Kilka wymagań z mojej strony:

- Gra bezcheatowa (ew. w granicach rozsądku)

- Bez bardzo, ale to bardzo przesadzonego P2W (jak chociażby w WolfTeam w który dawno temu pogrywałem)

- Bez ton snajperów (to raczej wymagania dot. map)

- Fun fun fun!

Dlaczego?

Ostatnio jakoś przyszedł kryzys FPS'ów u mnie. Battlefield 3 okazał się niestety dla mnie niewypałem (a grywałem, oj tonami w BF2 i Bad Company 2) z powodu albo nadmiaru pojazdów/snajperów na niektórych mapach lub zastoju na innych (godzina w godzinę to samo napieprzanie w tych samych miejscach w trybie Infantry Only). MW2 zawalony cheaterami i insta nuke'ami, MW3 odpychający i skandaliczny (sam gameplay jak w dwójce, bez większych zarzutów, ale wydanie "patcha poprawiającego grafikę MW2" jako nowego tytułu to przesada), a Team Fortress 2 (do którego zawsze wracam z nostalgi na te kilka-kilkanaście godzin w miesiącu) na razie musi sobie ostygnąć.

Jakieś pomysły?