MMOFPS world- ankieta

dzz, przecież wszystkie te gry są darmowe.

CS darmowy? Nie. Chyba, ze mowa o tym zalosnym non steam. Jak chcesz na tym grac, to pozdrawiam.

Ok, ja juz sie w to nie mieszam, bo i tak nie bede gral, ale sam pomysl jest bardzo fajny.

Gry raczej srednie, ale widze, ze sa chetni, wiec spoko.

Sprawa czitow jest dosyc prosta. Kazdy gracz nagywa demko, a jak jakis team bedzie podejrzewal o czity, to wtedy wszyscy musza pokazac demka.

Kazdy gracz nagywa demko, a jak jakis team bedzie podejrzewal o czity, to wtedy wszyscy musza pokazac demka.

Jak już pisałem, z gier darmowych chyba tylko CrossFire ma opcję zapisu dema, w innych konieczny jest program, a to zazwyczaj oznacza masakryczny spadek FPS'ów, wyobraźcie sobie nagrywanie godzinnego meczu ;)

Najlepszy darmowy FRAPS - zjadacz GB'ów... Godzinny mecz zająłby na dysku jakieś 80GB może nawet więcej, więc nie wiem jak to będzie z tym sprawdzaniem "czitów" (kto w ogóle wymyślił to słowo Oo).

Ja oczywiście A.V.A, to już wspomniałem xd.

Najlepszy darmowy FRAPS - zjadacz GB'ów... Godzinny mecz zająłby na dysku jakieś 80GB może nawet więcej, więc nie wiem jak to będzie z tym sprawdzaniem "czitów" (kto w ogóle wymyślił to słowo Oo).Ja oczywiście A.V.A, to już wspomniałem xd.

A teraz wyjaśnie dlaczego są wszyscy za ava...

Bo nikt nie pisze tego :X

1. nie ma cheatów, to już wiecie.

2. bronie nie są ograniczone czasowo, tylko trzeba co jakiś czas naprawić - główny atut :D

3. poprostu fajna gra :P

Jestem za A.V.A. Gra ma ciekawe tryby rozgrywki i nie trzeba wydawac rl kasy, zeby miec dobra bron ;p.

@Logic

Prawda, a najlepsze jest to, że jeśli jesteś dobry, to mp5 lub g3a3 rozwalisz wszystkich :P. Tak samo m24, wszystkich jadę tą sniperką, nawet kolesi z TPG, więc nawet nie trzeba wydawać kasy na lepszą broń :P.

Jak już pisałem, z gier darmowych chyba tylko CrossFire ma opcję zapisu dema, w innych konieczny jest program, a to zazwyczaj oznacza masakryczny spadek FPS'ów, wyobraźcie sobie nagrywanie godzinnego meczu

A CS? Chyba tez istnieje taka mozliwosc. A ta gra jest na liscie.

Ludzie płaczececie o te filmiki a wystarczy Asus Gamer OSD , praktycznie nie obiciąża , bije frapsa na głowe i wymaga tylko karty z asusa , polecam gorąco

Przypominam, że na razie gramy tylko Polską i Niemcami. Na razie zmienię wszystkim o innych niż te dwie narodowości naród, w razie, gdyby coś było nie tak albo wybitnie ta osoba chciałaby być Polakiem/Niemcem, proszę pisać w swoim profilu.

Bo pewanie Mac70 chcial zeby te wojny byly miedzy panstwami Europy a rosja do nich nie nalezy ;d.

Rosja leży w Europie... Nie wierzysz?? Masz TU linka.

Rosja leży w Europie... Nie wierzysz?? Masz TU linka.

A Sorka moj blad ;D

Dzieki ze sprawdziles ;d.

Gdzie proponujecie reklamować projekt? Już wszystko przygotowane, potrzeba jedynie ludzi...

Gdzie proponujecie reklamować projekt? Już wszystko przygotowane, potrzeba jedynie ludzi...

Na tych stronach, gdzie jest dużo użytkowników xd. A tak na poważnie, to na tym kanale youtube (na pewno już dałeś), i na innym forum, gdzie jest duża liczebność userów. Ten, kto jest zalogowany na nk, może dać do śledzika link do tej stronki, co się zajmuje tymi rozgrywkami... Może ktoś zna jeszcze jakieś ciekawe forum, gdzie będzie dużo chętnych. ;)

lec od razu z pomyslem na gamecenter.pl : )

Najlepiej na polskich i zagranicznych forach poświęconych grom w które macie zamiar grać, również na forum producenta w dziale gry.

Moze na GameCorner.pl

Wy też starajcie się reklamować ten projekt, ale bez przesady- na forach wielkości naszego, może trochę większe.

Ja sam obecnie ściągam A.V.A., będę mógł się niedługo dowiedzieć co to dokładnie za gra.

Wy też starajcie się reklamować ten projekt, ale bez przesady- na forach wielkości naszego, może trochę większe.Ja sam obecnie ściągam A.V.A., będę mógł się niedługo dowiedzieć co to dokładnie za gra.

Lockerz.com.pl :D tam znajdziesz dużo chętnych, ale o jakość nie gwarantuje. moge napisać posta ale poślij mi na xfire co mam napisać.

Na polskim forum A.V.A można to napisać. Jutro tam wejdę i zareklamuje tą rywalizację. :)

No i gitara :P. Jakby co, to można wejść także na elitepvpers, jak ktoś wie co to za strona jest :P

A tak, to można jeszcze na chamola to reklamować na peb.pl xd. Nie no żartuje, ale YT, facebook i twitter to chyba podstawa by była :P.