MMOFPS world- ankieta

www.darkwarez.pl na tym forum jest dużo userów mogę tam zareklamować.

Rozeslalem juz notke na strony roznych klanow ;p.

Wyszła dziś nowa aktualizacja do A.V.A. Jest nowa mapa i nowy tryb "Domination" (czy jakos tak). Trzeba tam dobiec do srodka (punktu którego trzeba przejąć) oznaczyć i czekać. Oczywiście można go sobie odbierać. Gdy jedni zdobywają ten punkt, drugim ładuje sie pasek Air supportu. Można go użyć ze spawn pointu. Gdy jest aktywny przez jakiś czas widzimy wroga i ostrzeliwuje osoby przy punkcie kontrolnym. Bardzo ciekawy tryb muszę powiedzieć. I na pewno przyda się w tym projekcie :]

Battlefield heroes

Bardzo chętnie wezmę udział

Wyszła dziś nowa aktualizacja do A.V.A. Jest nowa mapa i nowy tryb "Domination" (czy jakos tak). Trzeba tam dobiec do srodka (punktu którego trzeba przejąć) oznaczyć i czekać. Oczywiście można go sobie odbierać. Gdy jedni zdobywają ten punkt, drugim ładuje sie pasek Air supportu. Można go użyć ze spawn pointu. Gdy jest aktywny przez jakiś czas widzimy wroga i ostrzeliwuje osoby przy punkcie kontrolnym. Bardzo ciekawy tryb muszę powiedzieć. I na pewno przyda się w tym projekcie :]

Ten nowy tryb jest spoko :D. Fajnie się tam gra.... Czasami wkurzające są te pociągi które przejeżdżają, bo mogą zabić. Ale reszta mapy jest OK. Polecam każdemu ten tryb. :)

Ten nowy tryb jest spoko . Fajnie się tam gra.... Czasami wkurzające są te pociągi które przejeżdżają, bo mogą zabić. Ale reszta mapy jest OK. Polecam każdemu ten tryb.

Pierwsze co mnie zabilo w tym trybie to właśnie pociąg :D, na początku było trochę śmiania, a potem zaczęło lekko denerwować. No ale jak mówiłeś tryb jest spoko.

Jeśli zostanie wybrany jakiś konkretny tytuł, to niech drugą szansę dostaną ci, którzy zagłosowali na inną grę, tj. nowa ankieta z wybranymi np. trzema tytułami, wtedy zostanie wybrany finalny fps :)

Ten tryb w A.V.A jest trochę dziwny Wam powiem :P. Na początku nie mogłem skumać o co kaman, ale potem jak się wyjaśniło, zaczęły mnie pociągi zabijać XD. Wkurzyłem się i wyłączyłem xD.

Apropo, jakby był bfh to nie pogram, no co najwyżej minutkę albo i dwie bo mnie wywala gra i nic z tym nie poradze, musiałbym za każdym razem DMZ włączać, czego nie chce robić.

To, że A.V.A. oraz Combat arms będą głównymi grami jest pewne, a więc bez obaw. Ciekawe, kiedy się znajdzie odpowiednio dużo osób... Rejestrujcie się na tamtym forum i zaglądajcie co najmniej raz dziennie!

Warrock też mógłby być gdyby nie to zabezpieczanie hasłem za pieniądze...

PS: Potrzebujemy jeszcze lepszej reklamy, mało userów jeszcze jest, reklamujcie na tych forach, gdzie jesteście w miarę znani.

Przepraszam od razu za double post, ale to bardzo ważne.

Pierwsza walka- 02.02.2010, szczegóły na www.mmofpsworld.pun.pl

Czyli CrossFire na 100% nie będzie w rozgrywkach?

Ja jestem w Polsce... Soryy, ale na tej walce mnie nie będzie... Ja jutro mam najgorszy dzień, i lekcję kończę o godzinie 15.45. Więc nie wyrobię się... Chciałbym w tym brać udział, ale ze szkoły z tego powodu się nie zwolnię.

I te rozgrywki to w A.V.A tak??

Tak, są one w A.V.A. na razie, ale jeśli się całość rozkręci, to będą również w Combat arms.

A tych rozgrywek nie można zrobić wieczorem?? Wtedy więcej osób ma czas...

dzisiaj rozgrywki się niestety nie odbyły.

dzisiaj rozgrywki się niestety nie odbyły.

Za mało uczestników było?? Tylko trzeba jeszcze ustalić, na jakim trybie mamy grać...

Zareklamowałem projekt na forum posiadaczy komórki nokii 3110 classic :P (do którego należę i długo tam siedziałem) Może to przyciągnie trochę ludzi.

Bo godzina była taka że ci co chodzą do szkoły gim< to do domu ledwo wracali, lub jeszcze lekcje mieli...

Ja to jeszcze mam ferie (ostatni tyg :( ),ale później też bym wolał w godzinach wieczornych 19-20. Lekcje będę kończył prawie codziennie o godzinie 15:30 i zanim dojdę do domu to będzie już po 16.