MMoFPS

witam
poszukuje jakiegos ciekawego fps najlepiej z systemem lvl,osiągnięc, odblokowania i ulepszania broni .
Grałem w
PUBG - raczej nie na mojego lapka
fortnite - te budowanie nie jest dla mnie bardziej odpycha niż przyciąga
Hunt: Showdown - badzo fajna gierka jednak niestety nie na mojego lapka
warframe - znudził sie
Planetside 2 - znudził się

Win10
intel hd graphics 630
Nvidia GeForce GTX 1050 4gb
intel core i5-7300 2.50GGHz
8gb ram

Pubg

Hunt Showdown

fajnie ze ktoś odpisał w temacie tylko co mają te filmiki do tematu ?
grałem i w PUBG i w Hunt i widze że na takim sprzęcie jaki mam nie da się grać bo za mało fps i podczas strzelania są lagi i często ucina/przycina dzwięk

Po prostu mówisz, że nie pójdzie, a jednak ruszy to tak tylko przytaczam, bo niektórzy są leniwi i nawet nie sprawdzą jak jest naprawdę :stuck_out_tongue_winking_eye:

czytanie ze zrozumieniem kolego w 1 poscie jest napisane że GRAŁEM W.
ale spoko

1. Rainbow Six: Sige niby szukasz MMO ale skoro PUBG i Fortnite podałeś to i to sie niby nada
  2. Destiny, jeszcze troszke i będzie 2 więc albo czekasz albo grasz w 1 i ogarniasz na jakich zasadach gra działa
  3. Defiance niby pustki, ale zapowiedziane jest “odnowienie” gierki więc może podejdzie.

Nie zauważyłem mój błąd.
Mogę polecić jak kolega wyżej R6: Siege nie kosztuje przesadnie dużo, a całkiem miło się dokupuje pierdołki za walutę grową (chyba, że kupisz starter edition wtedy trwa to wieczność :expressionless: )

Co moge ci polecic to warface jest tam lvl a raczej rangi /osiągniecia/odblokowywanie broni za granie i ulepszacze do nich :slight_smile: typu celownik/tlumik inne pierdoły