Siemanko, mam pytanko.
Jaki jest obecnie subiektywnie najlepszy Waszym zdaniem MMOFPS na rynku?
Postrzelałbym troche
Pozdrawiam.
Siemanko, mam pytanko.
Jaki jest obecnie subiektywnie najlepszy Waszym zdaniem MMOFPS na rynku?
Postrzelałbym troche
Pozdrawiam.
destiny2, ewentualnie warframe
Warframe
PlanetSide 2
Jedyny mmofps to planetside 2
Reszta to zwykle gry z lobby i nawet jesli mialbym polecic to nie wiem czy cos wartego uwagi jest
Byl division 2 ale i tak jedyne godne polecenia to planetside
Escape from tarkov! Oczywiście, jeżeli poziom hardkorowości Ci nie wadzi
kiedyś to były fajne mmofpsy zanim je zjadło p2w, warrock, combat arms, arctic combat, SKILL teraz to chujnia
kiedyś to były fajne mmofpsy zanim je zjadło p2w, warrock, combat arms, arctic combat, SKILL teraz to chujnia
Przyznaj się. Wklejało się Famasa i Dual Scorpion co?
Polecam
Osobiście wybrałbym Insurgency Sandstorm.
Od kiedy Warframe to FPS? To samo The Division? Te gry to TPS-y.
Insurgency Sandstorm to w takim samym stopniu MMOFPS jak call of duty czyli zupełnie brak MMO
(osobiście grinduję właśnie skórki broni w multiplayerze w nowym CoD Cold War. POLECAM!)
MMOFPS to Tarkov i Planetside 2 jeśli lubisz pvp, a jeśli chcesz świetne pve i pvp to Destiny 2.
Od kiedy Tarkov to massively multiplayer online fps?
Tarkov to w takim samym stopniu MMOFPS jak CoD CW
Moim zdaniem Escape From Tarkov, co prawda nie jest to czysty MMOFPS gdyż ma w sobie elementy RPG i SURVIVALU ale polecam serdecznie ten tytuł.
Minusy:
Plusy:
Grałem w takie tytuły jak Crossfire (przed jak i po tm jak zdominowali go cheaterzy - miło wspominam) trochę Combat Armsa, próbowałem trochę Destiny 2 i się właśnie nad tym zastanawiam, ewentualnie Warframe jeszcze biorę pod uwagę. Może ktoś mi bardziej przybliżyć te dwa tytuły?
Z góry dziękuję i pozdrawiam. (Controler Xbox będzie działał na wersji PC?)
Dzięki Guru za wyróżnienie (Tak wiem czasem napisze coś nie miłego, ale dla Ciebie to chleb powszedni )
Warframe to grind instancji z milionem mobów i tak w kółko. Dodatkowo to nie FPS, a z widoku z trzeciej osoby. Bardzo szybkie napieprzanie klawiszy i latanie po całym ekranie. Destiny 2 jeśli o pve chodzi to dungeony i (najważniejsze) rajdy, które mają mechaniki rodem z WoWa (to nie BDO czy inny crap gdzie boss stoi a ty go bijesz). Ja polecam Destiny 2. Rajdy dla nowego gracza to zajebistość
Zatem, kolega dobrze podkreślił, nie ma gier MMOFPS poza
Planetside 1/2
(w 2021 albo 2022) ma wyjść coś konkurującego z Planetside chyba od warthunderowoców.
Starcitizen
oraz Fallout 76.
a i zapomniał bym
jak znasz ruski, albo nie przeszkadza ci inny jezyk w grze, gierka zrobiona na bazie Minecrafta, Tarkov’a i Stalkera = STALCRAFT
potem masz średniowieczną glorievictis możesz postrzelać łukiem.
potem masz Multiplayery / lobby do 4- 256 graczy (chyba że ktoś przerobi serwer odpowiednio to nawet do 1000 ale trzeba być w klanie by dostać się na serwer chyba(Mount n Blade Napoleonic Wars)
to u guru wybierasz zakładki FPSY, Online i masz całą listę a z fajniejszych
A.V.A wychodzi w marcu na steamie
realistyczne ARMA 2 i 3 do 256 graczy (2jka mi sie wydaje przyjemniejsza o aspekty modów i RPG trybów, chociaż 3jka się rozwija)
TARKOV do 16 graczy i 100 botów na raz większy HARDCORE niż arma
SQUAD coś ala Arma/ americasArmy ale nie tak realistyczne. i AA już nie funkcjonuje :?
mnóstwo innych wystarczy ruszyć dupę na klawiaturze
Ironsight i Survarium jeszcze dodam z tego co czytałem to nikt nie wymienił a za darmo można sprawdzić, ale to nie mmofps tylko zwykłe strzelanie typu cod. Straszna bieda jest na rynku jedyne co mi przychodzi do głowy oprócz destiny 2, Tarkov’a czy Planetside 2 to Will to live którego nikt nie wymienił, miałem jeszcze jakiś tytuł na końcu języka, ale mi uciekł
Kojarzę 4 gry mmofps z których 2 są martwe i nawet nie pamiętam ich nazwy.
2 pozostałe to destiny 2 i planetside 2.
Planetside 2 to open world arena pvp. Czysta nawalanka.
Destiny 2 jest bardziej rpg pve, które posiada swoje tryby pvp i rankingi. Bardziej typowe MMO.
A czy istnieje coś więcej? Nie słyszałem, osoby wyżej wymieniają gry które albo nie są "F"ps jak warframe (który jest bardziej melee niż shooter) lub gry które nie są MMO.