Mmofps

Witam. Otóż poszukuję bardzo dobrego mmofpsa

Ostatnio zacząłem interesować się Call of Duty i Bf

Jednak jak wyszło na moim komputerze nawet Battlefield bad company 2 nie pójdzie ;) (tak podejrzewam)

Dlatego decyzja pozostała w Call of Duty

Albo MW2 Albo MW3

Jednak znowu mój sprzęt nie uciągnie zapewne MW3 dlatego myślę nad MW2

Bardzo spodobał mi Się jeszcze Medal of Honor (jednak jak sami wiecie) nie uciągnie go mój komputer (tak myślę)

Dlatego proszę was o radę. Czy jest sens Kupować MW2 ? Może znacie jakieś podobne Strzelanki podobne np. MMOFPS albo mogą byc też takie co kupię i potem w multi pogram. Może coś przeoczyłem. Najważniejsze jest dla mnie klimat i np. jeśli wjadę w kogoś czołgiem to raczej ma zginać xd grałem W Bf play4free i bardzo mi się spodobał jednak musiałbym wpakować za dużo pieniążków żeby zagrać.

Mój Sprzęt:

Intel Core 2 Duo E4600 (2.40ghz) -- (niedługo będzie e8400 czyli 3.0 Ghz)

Radeon 3600 HD Series

3.20 Gb ram

A może ktoś grał na podobnym sprzęcie w MW3 Albo w Bf'a czy Medal of Honor i mu działało ? Bo sam nie jestem na 100 % pewny czy nie pójdzie ale tak mi się wydaje :D Po prostu na tym Can I Run It pokazuje mi że raczej nie spełnia wymagań

Proszę o propozycje

Warface powinno pójść. Fajny mmofps, styl rozgrywki bardziej podobny do COD'a (nieduże mapy, szybkie starcia). Są tam ciekawe rozwiązania typu wślizgi i pomaganie sobie w wspinaczce na jakieś wyższe występy czy coś.

Darmowa, możesz sprawdzić sam.

Wiem Bardzo ciekawe ale nienawidzę gier na przeglądarkę ;x może jakieś inne propozycje ? :D

Witam. Otóż poszukuję bardzo dobrego mmofpsa

Ostatnio zacząłem interesować się Call of Duty i Bf

Jednak jak wyszło na moim komputerze nawet Battlefield bad company 2 nie pójdzie ;) (tak podejrzewam)

Dlatego decyzja pozostała w Call of Duty

Albo MW2 Albo MW3

Jednak znowu mój sprzęt nie uciągnie zapewne MW3 dlatego myślę nad MW2

Bardzo spodobał mi Się jeszcze Medal of Honor (jednak jak sami wiecie) nie uciągnie go mój komputer (tak myślę)

Dlatego proszę was o radę. Czy jest sens Kupować MW2 ? Może znacie jakieś podobne Strzelanki podobne np. MMOFPS albo mogą byc też takie co kupię i potem w multi pogram. Może coś przeoczyłem. Najważniejsze jest dla mnie klimat i np. jeśli wjadę w kogoś czołgiem to raczej ma zginać xd grałem W Bf play4free i bardzo mi się spodobał jednak musiałbym wpakować za dużo pieniążków żeby zagrać.

Mój Sprzęt:

Intel Core 2 Duo E4600 (2.40ghz) -- (niedługo będzie e8400 czyli 3.0 Ghz)

Radeon 3600 HD Series

3.20 Gb ram

A może ktoś grał na podobnym sprzęcie w MW3 Albo w Bf'a czy Medal of Honor i mu działało ? Bo sam nie jestem na 100 % pewny czy nie pójdzie ale tak mi się wydaje :D Po prostu na tym Can I Run It pokazuje mi że raczej nie spełnia wymagań

Proszę o propozycje