Mmofps

Ja polecam Cross Firenie ma p2wwiele trybów gryjedyne co to grafika może odrzucić jednak uważam, że nie jest taka zła

Zapomniałeś dodać cheaterów(populacja ich jest tylko średnia ale trzeba uważać)

Na dodatek nie zauważyłeś,iż niektóre bronie zawarte są tylko w capsule nie tylko w systemie płatności GP only,ale RP only również.(Przykładem jest SG 540 czy nawet MSR)

no to może GunZ 2?

A ostatnio ktoś w jakimś temacie pisał że AVA wymiera?

Nie miał racji?

Heroes and Generals, na prawde dobry fps-ik jak dla mnie

A ostatnio ktoś w jakimś temacie pisał że AVA wymiera?Nie miał racji?

Ten ktoś co pisał ów temat miał rację,ale po części.

Widać spadek,ale trochę w zwolnionym tempie.(Jak dodadzą coś dobrego to sytuacja się zmieni).

Sokoren i broda81:

Proszę przeczytać pierwszy komentarz pana RayXX bo wasze wymienione gry dla niego są wybierane "na szybko".

ciezko o dobrego fps'a wlasnie skonczylem granie w AA no i niestety dla mnie zero zmian :D ciagle to samo jak narazie nie warte mojego czasu lubie gry gdzie jest duzo broni ktore mozna kupic z czasem a tu niestety tego nie ma ;/

W cf sytuacja sie polepszyła, mniej cheaterów i więcej ludzi, którzy ich kikują, w capsule shopie nie ma wcale jakiś dobrych broni, za gp bronie są naprawde dobre.

Została też wprowadzona trzecia waluta rp za którą możesz kupować bronie 'crystal' na dzień i tydzień. Dostajesz tą walutę za free. Bronie z capsule shopu możesz wygrać w biohazardzie za free...

Można też spróbować f2p b2w jak np: Battlefield heroes, ale cóż grafika rysunkowa, oraz to jest tps nie fps.

UP@ nie wiem czy wiesz ale bez wydawania real kasy w bf:H to malo sie zrobi ^^ ci co wydaja kase w tej grze sa po prostu kozakami wiec nie polezam

Jaki MMOFPS jest teraz warty uwagi ?
SKILL

Kolega odpowiedział dobrze. Polecam SKILL'a. Gra ta rozwija się na ESL, o dziwo Gameforge dba o nią, stara się, aby pojawiała się z ligach, z patcha na patch redukują coraz więcej niedoskonałości, ulepszają system antycheat, obecnie powiem szczerze, że jest to jedna z najbardziej obleganych FPS F2P. p2w? Jeżeli spray na broń, szybszy exp i celownik to dla Ciebie zwycięstwo, to owszem. Ale powiem szczerze, że to nie ma prawie żadnego znaczenia, zależy do czego się przyzwyczaisz i jak ogarniesz system, który jest tam wgrany. Niestety nie ma tam dużych map, a sniper musi się nauczyć quick scope, jak to było w CS 1.6, co czasem jest upierdliwe, ale ma to swój klimacik, trzeba pograć, żeby się przyzwyczaić. Dużo ludzi na to narzeka, nie wiem dlaczego, jest to kwestia umiejętności, w końcu każdego da się zabić, wystarczy pomyśleć. Dla fanów COD / CS pozycja obowiązkowa

Dlaczego polecam akurat tą grę?

Zalety:

+ częste patche

+ ciągła redukcja bugów

+ sporo broni

+ mało cheaterów

+ brak p2w

+ duża grywalność

+ teamplay jest tu BARDZO (!!!!) ważny

+ duuużo graczy, co wiąże się też z ...

Wady:

- ... dużą ilością kidów

- nieliczne glitche, bugi

- gra POCZĄTKOWO wydaje się słaba taktycznie

Jeśli chodzi Ci dosłownie o MMOFPS to tylko Planetside 2. Ludzie powiedzą Ci, że ta gra to zerg i campa ale prawda jest taka, że masz sporo opcji rozgrywki. Na polu bitwy dzieją się duże bitwy jak i te mniejsze. Możesz zdeployować się na bitwę o dużej skali, z masą ludzi, czołgów, samolotów, wybuchów i czym tam jeszcze chcesz lub na mniejszą potyczkę gdzie będziesz musiał czasami w pojedynkę lub z pomocą kumpli w małym oddziale przejmować kluczowe punkty i oczyszczać teren z wrogów. Możesz robić co chcesz, masz ochotę na wojnę, ok wpadasz na obszar 48+, masz ochotę na mniejszą potyczkę, ok wbijasz na obszar 1-12, chcesz polatać samolotem, nie ma sprawy, chcesz pojeździć czołgiem, proszę bardzo. Gra Cię nie ogranicza, to ludzie ograniczają sami siebie przez brak wyobraźni bo wbijają na obszar gdzie jest max ludzi i potem gadają, że zerg i campa ale tak wygląda wojna gdzie udział bierze nie oddział Delta tyko cały pluton. Polecam Ci tą grę, chociaż do spróbowania.

Ja polecam Warface. Wybitny może nie jest, ale da się przyjemnie i w miarę bezstresowo postrzelać. Mi zwłaszcza spodobał się klasyczny (nie drużynowy!) deathmatch na małej, zachęcającej do walki na krótki dystans mapie. Jest szybko, dynamicznie i odpowiednio "soczyście".

Gromnix-Ludzie mówią,że ta gra to zerg z powodu dawnego systemu slotów na kontynent w serwerze.

Kiedyś nie było limitów więc można było robić taki zerg i camp(Sam pamiętam jak atakowało się ilością zamiast taktyką i jakością).

Na dodatek pan mówił:Zero zbyt dużej przestrzeni jak w Planetside 2 i H&G a ty wymieniasz to na nie patrząc na komentarz.

Jeśli chodzi o Soldier Front(S.K.I.L.L) to sprawdzimy bo wcześniej było jak mówisz.(Znając Gameforge dojdzie do czegoś gorszego niż w grach Gamersfirst).

Sprawdź Blacklight jeszcze raz RayXX bo Steam przyjmuję tylko giga update od ARC(A update'ów od skali mini do średnich było wiele.

Rzeczywiście w Blacklight jest dobra sytuacja i miło się gra.

A jeśli chodzi o updaty to one były tylko, że Blacklight ma swojego patchera i dopiero tam się robią updaty.

Ze Special Force Skill 2 (czy tam Soldier Front) nie jest aż tak źle. Ja żadnego przesadnego p2w nie zauważyłem. Wszystkie bronie (oprócz jakichś pozłacanych lub chromowanych, które różnią się minimalnie od innych) można kupić za in-game'ową walutę, a poza tym, jedna z najlepszych broni, wg. mnie, jest dostępna na start, M4A1. Niestety, co najmniej raz na dzień trafia mi się jakiś hacker w meczu :/

Jaki MMOFPS jest teraz warty uwagi ?

Zależy mi, żeby nie była to gra p2w, żeby nie było cheaterów oraz żeby grało dużo ludzi.

Chciałbym też aby gra miała dużo broni do odblokowania. Lubie duże mapy dla snajperów, ale nie kręci mnie bieganie tak jak w Planetside 2 lub Heroes and Generals.

Nie interesują mnie gry z kolorową grafiką typu Loadout, TF 2, Avatar Star ponieważ we wszystkie już grałem i mnie nie przyciągneły.

Podobał mi się Combat Arms, ale tam było p2w. Blacklight też fajny tylko widzę na steam, że nie dostaje żadnych nowych updatów, więc zbyt dużo ludzi tam pewnie nie gra.