Mmofps

Jaki MMOFPS jest teraz warty uwagi ?

Zależy mi, żeby nie była to gra p2w, żeby nie było cheaterów oraz żeby grało dużo ludzi.

Chciałbym też aby gra miała dużo broni do odblokowania. Lubie duże mapy dla snajperów, ale nie kręci mnie bieganie tak jak w Planetside 2 lub Heroes and Generals.

Nie interesują mnie gry z kolorową grafiką typu Loadout, TF 2, Avatar Star ponieważ we wszystkie już grałem i mnie nie przyciągneły.

Podobał mi się Combat Arms, ale tam było p2w. Blacklight też fajny tylko widzę na steam, że nie dostaje żadnych nowych updatów, więc zbyt dużo ludzi tam pewnie nie gra.

Jak szukasz f2p fpsa który nie jest p2w to ciężko coś takiego znaleźć

W blacklight gra dużo ludzi i jest to dobra gra, oprócz tego może planetside2? albo America's army.

SKILL, Americas Army PG tam niema żadnych płatności ale do odblokowywania też nic niema...Może Renegade X Ci sie spodoba...

Może warto zainwestować parę gorszy i kupić coś w stylu BF2/3/4, Insugurency lub CS:GO

Zainwestuje te parę groszy, ale za jakiś czas, a narazie chciałbym pograć w jakiegoś dobrego FPSa. :P

@Storm2344

W Planetside 2 nie podobało mi się to, że trzeba było tak daleko biegać od bazy żeby coś postrzelać.

Skoro piszesz, że w Blacklight gra dużo ludzi to chyba trzeba będzie tam wrócić.

Spróbuj Renegade X to jest jak planet side ale o wiele lepsze...

w Blacklight sam gram i duzo ludzi jest ...a tak po za tym nie ma co polecac jesli chodzi o darmowe fps'y wiekszosc dziala tak by cos odblokowac wydaj real kase albo jest kicha ;/... skill 2 w miare ok gierka ale po jakims czasie sie nudzii no i jak ost gralem to co 2-3 serwer to byl jakis cziter... na obecna chwile jedynie co mozna polecic dla zabicia czasu to wlasnie Blacklight, WARFACE, Renegade X... ale lepiej szybko wskakuj na allegro i bierz bf3 ... gra jest nie droga sam kupilem skan klucza z premium za 80zl a sama podstawke mozesz wyrwac za 30zl wiec nie drogo jest

spróbuj sobie zagrać w microvolts

spróbuj sobie zagrać w microvolts

Zawiera kolorową grafikę,którą jak wyraził nie chce.

Na dodatek zawiera on mały lecz zawiera ostatek P2W.

Samemu polecam Planetside 2,America's Army bo pozostałe zawiera choćby lekką zawartość tego czego nie oczekujesz.

AVA nie pamiętam całej nazwy ale AVA powinna Ci się spodobać :D
Ewentualnie America Army czy jakoś tak :D Obie gry dostępne na steam :D

A w America's Army jest jakiś rozwój postaci typu kupowanie nowych broni itp? Czy każdy praktycznie lata z taką samą bronią?

A w America's Army jest jakiś rozwój postaci typu kupowanie nowych broni itp? Czy każdy praktycznie lata z taką samą bronią?

Po zakończeniu szkolenia od razu możemy udać się na wirtualne pole bitwy, gdzie udział w jednorazowym starciu bierze do 32 żołnierzy. W miarę jak zaliczamy kolejne misje i testy, uzyskujemy dostęp do dodatkowej zawartości oraz nagradzani jesteśmy odpowiednimi odznaczeniami.

Bronie dostaje się za testy.

Ok, dzieki za wyjaśnienie.

Obczaje sobie to American Army, a jak nie przypasuje to trzeba będzie zostać przy Blacklight.

bronie za testy ??:o cos nowego wprowadzili ?? bo pamietam jak byla beta to gralem i mnie sniesmaczyla ta gra ze 3-5 broni i koniec ... dodali jakies nowe bronie czy cos ??

bronie za testy ?? cos nowego wprowadzili ?? bo pamietam jak byla beta to gralem i mnie sniesmaczyla ta gra ze 3-5 broni i koniec ... dodali jakies nowe bronie czy cos ??

System z America's Army 3 a poza tym narazie żadnych nowych broni(zamierzają coś dodać,ale uzgodnić muszą z armią)

UP Tylko ze jest już nowa część Americas Army i raczej nic juz do AA3 nie dodadzą...

aha czyli praktycznie zero zmian :(( szkoda bo aa2 bylo swietne pamietam jak z kumplem gralem w aa2 juz nie wiem jaki to byl tryb gry ale bylo cos takiego ze jedni bronili drudzy atakowali ,,, atakujacy wyskakiwali z samolotu na spadochronach w srodku nocy i musieli sie przedostac do takich wykopow:)) to bylo mega wiele godzin przy tym spedzilismy :D ... kurcze jak dodadza do tej gry nowe bronie ktory sie odblokowuje z czasem grania czy robienia szkolenia nowe tryby gry itp to ta gra bedzie dlugo na rynku ale jak odpuszcza sobie to lipa ;(

UP Tylko ze jest już nowa część Americas Army i raczej nic juz do AA3 nie dodadzą...

koledze chyba chodzilo o to ze wprowadzili do nowej czesci system z aa3 ;p

koledze chyba chodzilo o to ze wprowadzili do nowej czesci system z aa3 ;p

No shit,sherlock :)

Ja mówiłem o AA:PG a nie AA3,który nie był polepszany przez długi czas.

Kolega tigerrs zauważył o co chodziło,ale ty nie.

PS:Odradzam koledze RayXX AVA z powodu bardzo małego,ale widocznego P2W(Przykładem są bronie z II WŚ)

Ja polecam Cross Fire
nie ma p2w
wiele trybów gry

jedyne co to grafika może odrzucić jednak uważam, że nie jest taka zła