Mmofps

Szukam jakiegos fpsa podobnego do mojego ulubionego ktora niestety zamkneli Arctic Combat(*) . Czyli fps z nie duzymi wymaganiami , duzym wyborem broni do kupienia , podobnym do Call of duty , z jak najmniejszym P2W i wmiare jak najwiekszym brakiem hackow ;) jest wgl cos takiego ?

Gralem w Warface tylko problem jest teraz z zalogowaniem sie na strone i downloadem a poza tym ciezko zdobyc inne bronie ;)

CS: GO :v ? Na warface juz nie smierdzi tak ruskimi hackami jak kiedys?

Cs go odpada , chce do czegos dazyc grajac a w fpsa a nie miec wszystko na starcie i robic tylko w kolko to samo ( tzn zbierac kase na nowe bronie i ulepszenia a nie miec wszystko za free ) co do warface to nie wiem bo od dawna nie gralem.

Moze Crossfire? Gigantycznie rozbudowany sklep, masa trybów, jest na steamie.

SKILL

ja bym polecił survarium

w innych fpsach niż csgo masz duże p2w i haxy też są :) może pójdzie ci bf3?

Crossfire ? oszalałeś tam każdy chyba do hack.. wychodzisz tylko pare metrów do przodu i kto szybciej łeb szota za***ie na aim hack ..... i tyle z gry

ja polecam ci S.K.I.L.L i Defiance

Grałem w SKILL szału nie robi. Defiance juz lepsze :)

Szukam jakiegos fpsa podobnego do mojego ulubionego ktora niestety zamkneli Arctic Combat(*) . Czyli fps z nie duzymi wymaganiami , duzym wyborem broni do kupienia , podobnym do Call of duty , z jak najmniejszym P2W i wmiare jak najwiekszym brakiem hackow ;) jest wgl cos takiego ?

Gralem w Warface tylko problem jest teraz z zalogowaniem sie na strone i downloadem a poza tym ciezko zdobyc inne bronie ;)