MMOGamesTV!

Czołem.

Ostatnio ze znajomym wpadliśmy na pomysł zrobienia czegoś bardzo szalonego, czegoś czego jeszcze nie spotkaliśmy na YT. Zrobiliśmy kanał, no i startujemy! O co chodzi? Założyliśmy projekt, który dotyczy tylko i wyłącznie gier MMO. Na naszym kanale będą pojawiały się bardzo ciekawe materiały - recenzje, zapowiedzi, gameplay'e, niezbędniki graczy, oceny trailerów, komentarze i inne bardzo ciekawe rzeczy. Oczywiście musimy mieć dla kogo to robić, tak więc bardzo gorąco zachęcam do zapoznania się z tym co już wrzuciliśmy i oczywiście subskrybowania, bo to jest oznaką, że ktoś nas ogląda. Proszę również o wszelkie opinie (o mikrofonie wiem), możecie je wrzucać tutaj, bądź na kanale.

Kanał: http://www.youtube.com/user/MMOGamesZone

pomysł zrobienia czegoś bardzo szalonego, czegoś czego jeszcze nie spotkaliśmy na YT

to na pewno nie Wasz kanał, sry ale nie raz już widziałem takie rzeczy

odnośnie odcinka, nie kołysz się bo denerwuje i troche źle świadczy o Twoim stosunku do widzów

Sory, czegoś w mój deseń jeszcze nie spotkałem, a jak mnie uświadomisz w błędzie to będzie miło.

zbyt długi początek, nic więcej nie powiem :mellow:

Pomysł fajny, szkoda tylko, że robisz "coś" obok "czegoś". Nie sądzisz, że więcej z kolegą moglibyście osiągnąć współpracując z nami? Wystarczyło rzucić pomysł na radzie ...

Pomysł fajny, szkoda tylko, że robisz "coś" obok "czegoś". Nie sądzisz, że więcej z kolegą moglibyście osiągnąć współpracując z nami? Wystarczyło rzucić pomysł na radzie ...

Chcemy sprawdzić Chmarus, czy po prostu nadajemy się do tego. Jak stwierdzimy, że nie będziemy plamić autorytetu mmorpg.org.pl to zagadam co Ciebie. :)

Lol, przecież to co oni produkują ma 10x wyższą jakość od tego co się pojawia na kanale mmorpg.org.pl...

Dzięki za taki komentarz. ;d W weekend trochę rzeczy powrzucamy.

Zmienil bym jedynie poczatek takto super.

Tak troszeczke zejde z tematu.I podkeslam ze nie chcem nikogo obrazic.

Mysalem ze ten portal prowadza osoby 18+ no i z jakas wiedza na temat tego co tutaj wlasnie robicie .

No i chyba sie mylilem xd

A kanal na YT zarombisty pomysl ladniej sie to prezentuje niz czytanie newsow.

Wrzuciliśmy materiałów nieco, najbardziej atrakcyjny chyba gameplay z Fallen Earth. ;)

o dzięki Artcik, akurat miałem zobaczyć Fallen Earth i jak widze z Twojego gameplaya to słaba gra

hmm cieszy sie tym fallen earth jak 12 letnie dziecko komentarza dla osob w przedziale 12-16 lat..ogolnie ten 2 ktos ma glos ja dziewczyna...:) MMOHUT :D!

''Mamy taki karabin i strzelbe'' - Rozwaliło mnie. Niszczycie system. Głos fajny miło się słuchało, ale... ( każdy sobie dopowie by nie dobijać Artcik'a ) :P

Ten materiał był przeciętny, bo ciężko się komentuje te grę. :P Po za tym musiałem dograć głos po zrobieniu filmiku, bo się niestety mikrofon przy nagrywaniu wypalił.

Czołem.

Ostatnio ze znajomym wpadliśmy na pomysł zrobienia czegoś bardzo szalonego, czegoś czego jeszcze nie spotkaliśmy na YT. Zrobiliśmy kanał, no i startujemy! O co chodzi? Założyliśmy projekt, który dotyczy tylko i wyłącznie gier MMO. Na naszym kanale będą pojawiały się bardzo ciekawe materiały - recenzje, zapowiedzi, gameplay'e, niezbędniki graczy, oceny trailerów, komentarze i inne bardzo ciekawe rzeczy. Oczywiście musimy mieć dla kogo to robić, tak więc bardzo gorąco zachęcam do zapoznania się z tym co już wrzuciliśmy i oczywiście subskrybowania, bo to jest oznaką, że ktoś nas ogląda. Proszę również o wszelkie opinie (o mikrofonie wiem), możecie je wrzucać tutaj, bądź na kanale.

Kanał: http://www.youtube.com/user/MMOGamesZone