Trochę mi to zajeżdża scamem. A to komentarze pod filmikiem na YouTube zablokowane, a to w regulaminie jakieś nieścisłości:
4. W skrajnych przypadkach, mmopay.eu ma prawo odrzucić request o usługę bez podania przyczyny.
Cała akcja wygląda za dobrze, aby była prawdziwa. Gdzieś musi być jakiś haczyk (nawet nie napisaliście na czym polegają te zadania, przykład?).
Trochę mi to zajeżdża scamem. A to komentarze pod filmikiem na YouTube zablokowane, a to w regulaminie jakieś nieścisłości: Cała akcja wygląda za dobrze, aby była prawdziwa. Gdzieś musi być jakiś haczyk (nawet nie napisaliście na czym polegają te zadania, przykład?).
Na tę chwilę komentarze pod filmami są zbędne, ponieważ ma on stosunkowo mało wyświetleń, zadania natomiast polegają na wejściach w link/rejestracji w grach przeglądarkowych/wypełnianiu ankiet.
Podpunkt w regulaminie dotyczy skrajnych przypadków, jak każdy serwis tego typu musimy mieć stosowny wpis jako zabezpieczenie.
Nie oplaca sie duzo wiecej zarobi sie na logowani na tremorsahc
Nie oplaca sie duzo wiecej zarobi sie na logowani na tremorsahc
Po czym stwierdzasz fakt, że się "nie opłaca" - zadania, które wykonujecie są w pełni darmowe, nic was nie kosztują. Nie ukrywam - mamy z tego tytułu prowizję, część naturalnie zachowujemy dla siebie, a drugą część przeznaczamy na fundowanie wam gier, walut i innych "dopalaczy" do gier MMO.
Brak ochrony informacji nie polecam.
Mowie ze sie nie oplaca bo nagrody sa smiesznie male wole poklikac w buxa lub robic oferty na tremorsach.
Brak ochrony informacji nie polecam.
Imitowanie wypełnienia zadań - nie polecam.
Co do opłacalności i tak dalej, nikt nie zmusza Cię do korzystania z naszej oferty - my tylko wychodzimy na przeciw osobom, które nie chcą wydawać ciężko zarobionych pieniędzy na gry - czy to grzech?
Jest nawet ok. Brakuje mi tylko większej ilości info jak wykonać dane zadanie. Chodzi mi głównie o gry, bo nie mam pojęcia kiedy przestać w daną grę grać.
Jest nawet ok. Brakuje mi tylko większej ilości info jak wykonać dane zadanie. Chodzi mi głównie o gry, bo nie mam pojęcia kiedy przestać w daną grę grać.
Dzięki za cenną sugestię - dodamy stosowny wpis w F.A.Q, swoją drogą możesz stworzyć konto, potwierdzić je mailowo, przejść tutorial i to wszystko, no chyba, że Ci się spodoba, wtedy możesz sobie pograć do woli.
Kiedy będzie można zobaczyć jaką nagrodę można wybrać?
Kiedy będzie można zobaczyć jaką nagrodę można wybrać?
Wszystko widać w panelu "select a service (wybierz usługę)" - po kliknięciu w obrazek, zostaniesz przeniesiony do podstrony, na której w widocznym miejscu jest wartość punktów, jakiej gra wymaga do odblokowania.
Jak spojrzałem, oniemiałem.. Proszę usunąć ten błąd a mianowicie w nagrodzie: 1780Rp pisze "runów" a powinno być run.
Jak spojrzałem, oniemiałem.. Proszę usunąć ten błąd a mianowicie w nagrodzie: 1780Rp pisze "runów" a powinno być run.
Literówka, poprawimy to w najbliższym czasie - zaraz po aktualizacji ostatnich poprawek.