Mmopay.eu - darmowe gry na STEAM, waluty do gier, paysafecards i nie tylko!

wQflXlm.png

U6iHeZ5.png

Zanim zagłębisz się w lekturę poniżej, kliknij przycisk
na wdzięcznym polaku imieniem Zbyszek i zapoznaj się z krótkim filmikiem.

Kwintesencją systemu mmopay.eu jest trzy-etapowy system nagradzania. Wykonując zadania, zbierasz punkty (mmopoint), które w późniejszym czasie możesz wymieniać na ciekawe nagrody, gry na platformę steam, paysafecard, doładowania do telefonów, wirtualne waluty w grach (np. smocze monety/riot points) i wiele więcej - czego dusza zapragnie.

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz w tym miejscu.

oOSRjdd.png

Jeśli punkty uzyskane z codziennej dawki zadań to dla Ciebie zbyt mało - możesz uzyskać ich więcej, zapraszając do systemu osoby za pomocą swojego linku partnerskiego - za każdą z nich otrzymasz bonus w wysokości 10 punktów. Grunt to uczciwość, każde stwierdzone multikonto pod Twoim kontem globalnym, skutkuje permanentną banicją.

Link partnerski znajdziesz w miejscu poniżej - rozsyłasz go osobom, które chcesz zaprosić do systemu, jeśli dokonają rejestracji, na pewno otrzymasz zasłużone punkty.

rAz241q.png

kukNkEI.png

Jeśli masz ambicję na coś więcej, niż 10 punktów reputacji za tak zwanych "śmieciowych użytkowników", bądź po prostu jesteś dobry w marketingu internetowym i nie uśmiecha Ci się wykonywanie zadań. A może po prostu nie jesteś zainteresowany ofertą dla standardowych użytkowników i chciałbyś dorobić prawdziwe pieniądze? To oferta właśnie dla Ciebie! Zarabiasz do 3 zł, za każdego aktywnego, poleconego użytkownika za pomocą Twojego linku partnerskiego, który znajdziesz w tym samym miejscu, w którym standardowy link polecający.

Pewnie jesteś ciekawy, jak uzyskać status partnera i zacząć działać? Otóż - nic prostszego, wystarczy zgłosić się na któryś z podanych maili z dopiskiem o chęci przystąpienia do PP, oraz swoim nickiem w systemie. Będąc uczestnikiem programu partnerskiego, za każdą poleconą osobę uzyskujesz 500 punktów, czyli ponad 50 razy więcej, niż będąc standardowym użytkownikiem, czy to nie opłacalne? Oceń sam.

Jest tylko jeden mankament, aby partnerzy nie mieli ułatwionego zadania - w ich ofercie nie są dostępne gry steamowe, a tylko i wyłącznie gotówka. Obsługujemy procesory płatnicze takie jak: paypal, oraz rachunki bankowe z każdego polskiego banku.

Jak sam widzisz, możesz zyskać wiele, stoisz u progu wielkiej szansy - wykorzystasz ją, czy wręcz przeciwnie? mmopay.eu

Trochę mi to zajeżdża scamem. A to komentarze pod filmikiem na YouTube zablokowane, a to w regulaminie jakieś nieścisłości:

4. W skrajnych przypadkach, mmopay.eu ma prawo odrzucić request o usługę bez podania przyczyny.

Cała akcja wygląda za dobrze, aby była prawdziwa. Gdzieś musi być jakiś haczyk (nawet nie napisaliście na czym polegają te zadania, przykład?).

Trochę mi to zajeżdża scamem. A to komentarze pod filmikiem na YouTube zablokowane, a to w regulaminie jakieś nieścisłości: Cała akcja wygląda za dobrze, aby była prawdziwa. Gdzieś musi być jakiś haczyk (nawet nie napisaliście na czym polegają te zadania, przykład?).

Na tę chwilę komentarze pod filmami są zbędne, ponieważ ma on stosunkowo mało wyświetleń, zadania natomiast polegają na wejściach w link/rejestracji w grach przeglądarkowych/wypełnianiu ankiet.

Podpunkt w regulaminie dotyczy skrajnych przypadków, jak każdy serwis tego typu musimy mieć stosowny wpis jako zabezpieczenie. ;)

Nie oplaca sie duzo wiecej zarobi sie na logowani na tremorsahc :P

Nie oplaca sie duzo wiecej zarobi sie na logowani na tremorsahc

Po czym stwierdzasz fakt, że się "nie opłaca" - zadania, które wykonujecie są w pełni darmowe, nic was nie kosztują. Nie ukrywam - mamy z tego tytułu prowizję, część naturalnie zachowujemy dla siebie, a drugą część przeznaczamy na fundowanie wam gier, walut i innych "dopalaczy" do gier MMO. ;)

Brak ochrony informacji nie polecam.

Mowie ze sie nie oplaca bo nagrody sa smiesznie male wole poklikac w buxa lub robic oferty na tremorsach.

Brak ochrony informacji nie polecam.

07B90Iz.png

Imitowanie wypełnienia zadań - nie polecam. ;)

Co do opłacalności i tak dalej, nikt nie zmusza Cię do korzystania z naszej oferty - my tylko wychodzimy na przeciw osobom, które nie chcą wydawać ciężko zarobionych pieniędzy na gry - czy to grzech? ;)

Jest nawet ok. Brakuje mi tylko większej ilości info jak wykonać dane zadanie. Chodzi mi głównie o gry, bo nie mam pojęcia kiedy przestać w daną grę grać.

Jest nawet ok. Brakuje mi tylko większej ilości info jak wykonać dane zadanie. Chodzi mi głównie o gry, bo nie mam pojęcia kiedy przestać w daną grę grać.

Dzięki za cenną sugestię - dodamy stosowny wpis w F.A.Q, swoją drogą możesz stworzyć konto, potwierdzić je mailowo, przejść tutorial i to wszystko, no chyba, że Ci się spodoba, wtedy możesz sobie pograć do woli. ;)

Kiedy będzie można zobaczyć jaką nagrodę można wybrać?

Kiedy będzie można zobaczyć jaką nagrodę można wybrać?

Wszystko widać w panelu "select a service (wybierz usługę)" - po kliknięciu w obrazek, zostaniesz przeniesiony do podstrony, na której w widocznym miejscu jest wartość punktów, jakiej gra wymaga do odblokowania.

Jak spojrzałem, oniemiałem.. Proszę usunąć ten błąd a mianowicie w nagrodzie: 1780Rp pisze "runów" a powinno być run.

Jak spojrzałem, oniemiałem.. Proszę usunąć ten błąd a mianowicie w nagrodzie: 1780Rp pisze "runów" a powinno być run.

Literówka, poprawimy to w najbliższym czasie - zaraz po aktualizacji ostatnich poprawek.

wQflXlm.png

U6iHeZ5.png

Zanim zagłębisz się w lekturę poniżej, kliknij przycisk
na wdzięcznym polaku imieniem Zbyszek i zapoznaj się z krótkim filmikiem.

Kwintesencją systemu mmopay.eu jest trzy-etapowy system nagradzania. Wykonując zadania, zbierasz punkty (mmopoint), które w późniejszym czasie możesz wymieniać na ciekawe nagrody, gry na platformę steam, paysafecard, doładowania do telefonów, wirtualne waluty w grach (np. smocze monety/riot points) i wiele więcej - czego dusza zapragnie.

Odpowiedzi na najczęściej zadawane pytania, znajdziesz w tym miejscu.

oOSRjdd.png

Jeśli punkty uzyskane z codziennej dawki zadań to dla Ciebie zbyt mało - możesz uzyskać ich więcej, zapraszając do systemu osoby za pomocą swojego linku partnerskiego - za każdą z nich otrzymasz bonus w wysokości 10 punktów. Grunt to uczciwość, każde stwierdzone multikonto pod Twoim kontem globalnym, skutkuje permanentną banicją.

Link partnerski znajdziesz w miejscu poniżej - rozsyłasz go osobom, które chcesz zaprosić do systemu, jeśli dokonają rejestracji, na pewno otrzymasz zasłużone punkty.

rAz241q.png

kukNkEI.png

Jeśli masz ambicję na coś więcej, niż 10 punktów reputacji za tak zwanych "śmieciowych użytkowników", bądź po prostu jesteś dobry w marketingu internetowym i nie uśmiecha Ci się wykonywanie zadań. A może po prostu nie jesteś zainteresowany ofertą dla standardowych użytkowników i chciałbyś dorobić prawdziwe pieniądze? To oferta właśnie dla Ciebie! Zarabiasz do 3 zł, za każdego aktywnego, poleconego użytkownika za pomocą Twojego linku partnerskiego, który znajdziesz w tym samym miejscu, w którym standardowy link polecający.

Pewnie jesteś ciekawy, jak uzyskać status partnera i zacząć działać? Otóż - nic prostszego, wystarczy zgłosić się na któryś z podanych maili z dopiskiem o chęci przystąpienia do PP, oraz swoim nickiem w systemie. Będąc uczestnikiem programu partnerskiego, za każdą poleconą osobę uzyskujesz 500 punktów, czyli ponad 50 razy więcej, niż będąc standardowym użytkownikiem, czy to nie opłacalne? Oceń sam.

Jest tylko jeden mankament, aby partnerzy nie mieli ułatwionego zadania - w ich ofercie nie są dostępne gry steamowe, a tylko i wyłącznie gotówka. Obsługujemy procesory płatnicze takie jak: paypal, oraz rachunki bankowe z każdego polskiego banku.

Jak sam widzisz, możesz zyskać wiele, stoisz u progu wielkiej szansy - wykorzystasz ją, czy wręcz przeciwnie? mmopay.eu