Mmoplatformówki (plz szybką odp.)

Mam problem la tale mi nie chodzi ( jak uruchamiam biały ekran), w ghostonline nie moge utworzyć postaci

w maple story nie wiem czy grać, wind coś tam niepodoba mi się :( POMOCY !!! Czy znacie jakieś gry mmoplatformówki

Skoro, nie wiesz, czy grać w MS, zagraj.. Przekonasz się, że warto.

Wszystkie inne platformowe mmo , przy MS się chowają./

Zdecydowanie zgadzam się z Ins. Maple Story jest najciekawszą grą z takich gier. Ma ona dobry system questów, więc gra nie nudzi się szybko, lecz wciąga. Ma dość ładną grafe. Okropnie wciąga.

dzięki, widzialem gameplay i nie wiem

PS www.mmorpg.org.pl jest super tylko rzaddko dodajecie gry

La Tale według mnie dorównuję dla Maple Strory

la tale mi niechodzi ale, popieram znanie kolegi wyzej ponieważ z game play i recenzji na mmorpg.org.pl

No to może Ghost Online??

Ghost Onlie, jest na pewno najgorsze ze wszystkich wymienionych. Nie ma żadnych innowacji, to po prostu zwykła skakajka po platformach.

La Tale jest dobre, jednak często można uświadczyć sporych laggów. Jeżeli masz bardzo dobre łącze, to nie przeszkoda.

Tak więc wybieraj między LT a MS, przy czym mój głos oddaję na tę drugą. Idzie się wciągnąć na bardzo długo. Dodatkową zaletą MS jest nastawienie na pracę zespołową. Największy hajs zdobywa się poprzez wykonywanie kłestów gildiowych - tutaj KONICZNA jest współpraca i idealne zgranie.

MS i się nie nudzi? Hehee grałem w to pół roku, utrzymywała mnie przy tej grze chęć wbicia 3rd joba i nowych skilli, ale teraz, jak mam grać skoro widzę 8 letnie dziecko które ma bogatych starych i przez opcję Trade ma najlepsHe Ub3r IteEmKi za NX'a od innych. Ja ledwo samemu zrobiłem 8att wg. Na 74 lvlu odeszłem z gry :] Ludzie wydający real kase w tej grze mają ZA DUŻĄ przewagę, i po 70 lvlu już praktycznie nie masz po co wbijać kolejnych, bo masz już nowe skille odblokowane i taki brak chęci, do tego większość polaków grających w tą grę to Pseud0-Inteligente krzesła które udzielają sie na CP z inkub0m na czele i myślą że grając w MMO w wieku 50 lat są fajni :D U zwierząt tego nie ma;/

Jeśli Tobie takie drobiazgi przeszkadzają, to w porządku. Co z tego, że ludzie płacą fortunę za NX ? w większości są to ludzie bardzo na poziomie, uprzejmi - można spokojnie z nimi pogadać.

IMO w każdym free mmo, trzeba po jakimś czasie zacząć płacić, żeby się wybić. Jeśli Tobie zależy tylko na byciu najlepszym, bez wkładu finansowego- odstaw mmo i przerzuć się na CS'a :P Gdyby zlikwidowali Cash Shopy w grach, prawdopodobnie większa ich część przestała by istnieć.

Mam problem la tale mi nie chodzi ( jak uruchamiam biały ekran), w ghostonline nie moge utworzyć postaci

w maple story nie wiem czy grać, wind coś tam niepodoba mi się :( POMOCY !!! Czy znacie jakieś gry mmoplatformówki