MMORGP (NON TARGET) 2013-2014 Pierwszy kwartał

Witam, zastanawiam się czy w jakieś nie dalekiej przyszłości .. w tym roku lub na początku następnego.. pojawi się jakiś mmorpg z ciekawą mechaniką i systemem non target + Piękna grafika( mam namyśli wysoką jakość grafiki)

Zaczynam ten temat bo planuję zasiąść do jednego mmorpg (Jakis nowy) i zadomowić się na dłuższy okres. Aktualnie gram w Tere i c9. Grafika jak i mechanika spełniają moje oczekiwania. Ale tak jak wspomniałem liczę na jakiś nowy produkt. Niestety nie znam przyszłości rynku MMORPG dlatego kieruje pytanie do was.

eee tak ?

Black desert

Blade n Soul (hue hue hue)

Elder Scrolls online

a teray masy

Drogon Prophet

Dungeons and Dragons Online

Dragon Nest

Vindictus

Mortal Online

RaiderZ (zaraz dostanie nowa klase i content)

EDIT

masz mase gier gtóre jeszcze wyjda ale nie wiadomo kiedy

Gloria vicris

Black Gold Online

Monster hunter Online

Kritika

a teray masyDrogon ProphetDungeons and Dragons OnlineDragon NestVindictusMortal OnlineRaiderZ (zaraz dostanie nowa klase i content)

Dlaczego podałeś tytułu które są obecnie dostępne ?

--

Gloria vicris - nie dla mnie i nie chce zniesmaczać innych moim komentarzem.

Black Gold Online - Target (pisałem o non targetach.)

Monster hunter Online - godne uwagi!

Kritika - grafika nie dla mnie.

Black desert - świetna gra. Na pewno zagram

Blade and soul .. ta gra wychodzi już od kilku lat i wyjść nie może..

ESO - nigdy ten tytół do mnie nie przemawiał.

Skoro to temat związany właśnie z takimi MMORPG to chciałbym o coś zapytać.

Kiedy wychodzi ten dodatek do Raiderz z klasą Assassyna ?

1Dodatek hmm jakoś pod koniec miecha (ale nie wiem czy nie bedzie opóźnień)

2 Tytuł a nie Tytół

3 skoro czekasz na Non target a grasz w tere i c9 to podałem ci dobre gry w ktore mozesz garc JUZ TERAZ zamiast czekac nie wiadomo ile

Doceniam troskę.

Gram w dobre tytuły, i poczekam na lepsze tj Black Desert :) Dzięki. Gdyby ktoś miał coś jeszcze ciekawego do zaproponowania to czekam.Pozdrawiam.

Witam, zastanawiam się czy w jakieś nie dalekiej przyszłości .. w tym roku lub na początku następnego.. pojawi się jakiś mmorpg z ciekawą mechaniką i systemem non target + Piękna grafika( mam namyśli wysoką jakość grafiki)

Zaczynam ten temat bo planuję zasiąść do jednego mmorpg (Jakis nowy) i zadomowić się na dłuższy okres. Aktualnie gram w Tere i c9. Grafika jak i mechanika spełniają moje oczekiwania. Ale tak jak wspomniałem liczę na jakiś nowy produkt. Niestety nie znam przyszłości rynku MMORPG dlatego kieruje pytanie do was.