MMORPG dla craftera/handlarza

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: GAMING LENOVO Y50 FHD I7 GTX 960 10
Cechy: Dobrze rozwinięty handle i crafting
Przypadły mi do gustu: Eve Online
Nie przypadły mi do gustu: -

Witam. Szukam gry MMORPG z dobrze rozwiniętym handlem gdzie będę mógł grać jako crafter/handlarz w AH i po prostu zarabiać sobie coraz więcej bez biegania i klepania mobów :)

EVE Online odpada bo już je ograłem (zarobiłem 35b a nawet ze stacji nie wyleciałem)

Myślałem o AlbionOnline ale zrobiłem research i okazało się, że rynek tam leży.

Ktoś coś może polecić? :)

Też bym pograł w taką gierkę. Jedynie co mogę ci "NIE" polecić lecz sprawdzić to Archeage .

ESO, spokojnie możesz zarabiać jako handlarz i to spore miliony :)

No fakt w ArcheAge crafter w zasadzie dobry crafter to Bóg

Z takich gier to pewnie
albion
mortal online
Chcesz czy nie EVE
Głównie gry gdzie eko jest prowadzone przez graczy
Prawie kazdy sandbox

Runescape

Polecam Black desert online,

tam możesz zbić majątek na craftowanie ( proccesingu), handlowaniu. Gra jest na tyle otwarta że robisz to co chcesz ( łowisz ryby, grindujesz, zakładasz farmy, zarządzasz swoimi pracownikami, gotujesz itp). i z wszystkiego możesz zarobić kasę żeby mieć eq na endgame.
Gra jest płatna, ale na reddicie często dają pełne wersje gry ludziom którzy wbili lvl 30 za free. Na święta pewnie tez będzie promocja i gra będzie kosztować 5 euro. ( normalnie 10).
Trial jest na 7 dni, a poniżej macie kody, które przedłużą ten trial o kolejne 7 dni. Tyle czasu wystarczy aby sprawdzić czy gra się spodoba.
UDQ1SOM-4NVUM95-ALQD22B-TTRMH
I303URD-9CK5EUC-S81TRED-HMG6T
A7LU7GD-5IO5ARC-521KG2T-55948
7JEMNDS-3BBVCMD-6Q70HUR-SGNEG
5J9927C-DKV44B6-0JAEC7B-QDHH0
PV2U9TP-EETL6VS-QE2RE3D-ACC4E

Gatunek: MMORPG
Sprzęt: GAMING LENOVO Y50 FHD I7 GTX 960 10
Cechy: Dobrze rozwinięty handle i crafting
Przypadły mi do gustu: Eve Online
Nie przypadły mi do gustu: -

Witam. Szukam gry MMORPG z dobrze rozwiniętym handlem gdzie będę mógł grać jako crafter/handlarz w AH i po prostu zarabiać sobie coraz więcej bez biegania i klepania mobów :)

EVE Online odpada bo już je ograłem (zarobiłem 35b a nawet ze stacji nie wyleciałem)

Myślałem o AlbionOnline ale zrobiłem research i okazało się, że rynek tam leży.

Ktoś coś może polecić? :)