MMORPG dla pary

Cześć. Nam się dobrze grało w WoWa. Z nie p2p to TESO było przyjemne, ale jakoś mniej intuicyjne. Aion był też całkiem spoko i dość łatwy/intuicyjny. Wiem co masz na myśli, bo z moją mam podobnie. Mam w planach jeszcze spróbować z moją AA i GW2 kiedyś.

Właśnie gramy w AA tylko ciężko znaleźć gdziekolwiek buildy pod postacie. Dla siebie jako tako znalazłem ale nie mogę nic na maga znaleźć. Wszędzie opisują tylko które drzewka wybrać a nigdzie nie jest napisane które skille z tych drzewek używać, jakie itemy itp ktoś ogarnięty może podpowiedzieć?

Tu możesz podglądać gear graczy, którzy go upubliczniają i TOPowych graczy (SHIFT-U). A skille to będziesz się uczył długie miesiące bo najsilniejsze są comba i by dojść do wprawy to trzeba wiele czasu i sporo pamięci. A jak się już nauczysz dobrze, to w nich programiści zamieszają i znowu się trzeba uczyć. Masz arenkę bezgearową więc ćwicz. :sunny: + moby. W AA najważniejsza jest aktywna gilda - to podstawa wiedzy. Jak podejrzysz klasy graczy z TOP 100 to zrozumiesz, że nie ma tu jedynych schematów.

gramy rekreacyjnie, nikt z nas nie musi być w top i perfekcyjnie robić combo ale dzięki za wskazówki że można innych graczy podglądać

Najważniejsze jest, by klasy w Gildzie się uzupełniały i tworzyły 20% tanków+20%healerów+60% DPS wszelkiego typu. No i skille wyciągamy na klawiaturę i gramy jak na pianinie.

Najlepiej poznać wszystkie skille i większość comb z danej klasy.
https://forum.mmorpg.org.pl/t/archeage-kalkulatory-skilli-wraz-z-combami-classes/119489/5

Wpisz na czacie serwerowym, że potrzebujesz Polskiej gildy to chętni się zgłoszą. W AA gra sporo Polaków.

W Gildii a nie gildzie co to za odmiana?

Humanista się znalazł DZIĘKI :heart_eyes:

ESO bedzie idealne dla was

Proponuję, zebrać parę gier i pokazać filmiki dziewczynie, tak aby mogła zobaczyć i ocenić która gra przypadła by jej do gustu.
Spora część ludzi kieruje się klimatem gry, oprawą graficzną , designem, czy to klimat pokroju manga , czy bardziej bajkowy lub przypominający bardziej stare dobre średniowiecze.
Ja proponuję wowa , jeśli nie chcecie płacić to zawsze możecie pograć do 20 lvla za darmo, choć to dość krótko, lub skorzystać z prywatnych serwerów, co do prywatnych serwerów to dobrze aby miały sporą populację.