Dzięki za odpowiedź sprawdzę i zobacze jak się w to gra tematu nie zamykam ponieważ czekam na jeszcze jakieś ciekawe tytuły
MMORPG Dla Prawdziwego Wyjadacza PVP
Jest z kim pograć, wszystkie gildie cały czas prowadzą rekrutacje więc bez problemu znajdziesz kogoś do gry, duża ilość polaków.
Halo Aktualizuje Temat REFRESH czekam na odpowiedzi !!
na co czekasz ? nie ma takiej gry mowilem juz … nie jestes sam ktory szuka czegos takiego ale czegos takiego nie ma
Hej i jak sprawdzałeś tą entropię ? jeśli szukasz gierki na dłużej to nie pożałujesz - ostrzegam że łatwo się na początku zniechęcić jak się ma mało kasy - pieniążki uciekają na huncie - trzeba mieć trochę wiecej żeby było czym obracać - generalnie przy 140 dolarach wpłaconych miałem wachania w loocie około 250 ped (25 dolarów) raz do tyłu raz do przodu - mogę polecić nawet fajnego mobka na start który ma mało hp a rzuca coś ciekawego z dużym markupem - ale to w grze jak coś.
Cześć, gracie aktywnie w jakiejś ekipie? Mam tam konto które kiedyś grałem z kumplem. Mam tam jakiś starter pack i trochę ammo, nawet swaty chyba już do npc zrzuciłem na tym koncie. Nie pamiętam nic, a myślałem o tej grze długo. Właśnie pobieram. Jest szansa na przygarnięcie nowicjusza? Wiem, że gra wymaga mase cierpliwości i szczęścia oraz wkładu finansowego
złóż aplikacje do socu Kingsajz - to chyba jedyny najbardziej aktywny polski soc - jest jeszcze entropia forum . pl ale chyba malo aktywnych graczy tam - u nas jest nawet po 15-20 osob dziennie online - koledzy ci doradza ze wszystkim bo sie znają - ja zresztą też nie jestem noobem w entropii - pierwszy raz grałem w nią 15 lat temu i zdarzało mi się do niej wracać - jak można to zostań moim disciplem pls - będę ci mentorował - jak skończysz dostaniesz adjusted pixie armor set i samochód - do tego ja dostanę nagrodę od 10 ped do chyba 20k ped max którą podzielimy się na pół - moj ign podałem wyżej.
Archlord - Istnieje chyba jedyny prywatny serwer do tej gry, który żyje od dobrych 3 lat i jakoś nie chce umrzeć więc chyba jest spoko:
http://justac.net/ - Probowalem na nim grac pare razy, ale ja nigdy w Archlorda nie gralem na officialu, przez co jestem zielony i nie wiedzialem co robie, moze Ty ogarniesz i sie dobrze bedziesz bawic
PoE - Widzialem ze go wspomniales. Nie ma on z PvP za wiele wspolnego no poza tym, ze mozesz sie bic z graczami na PvP, ale to sie robi bardziej dla beki jak juz ma sie dosc ubijania potworow. Niemniej, mysle, ze warto abys wiedzial, ze GGG ma w planach przebudowanie systemu PvP tak, aby stał się on w końcu grywalny i warty uwagi. Co dokładnie planują i kiedy to wprowadzą ? Nie mam pojęcia, jednak nadal uważam, że warto czekać bo GGG jak już mówi, że coś odwali, to uwierz mi, zawsze dotrzymuje słowa
Maple Story- To już zupełnie nie wiem czemu tu jest, ale nie dziwie się, że Ci się podobała ta gierka bo jest zacna, niestety, update pod tytulem “Big Bang” zrobił z niej gówno nie do przełknięcia, dlatego polecam Ci poczekać na Maple Story 2. Będzie tam od początku gry system PvP, który z uwagi na charakter rozgrywki w nowym Maple, ma potencjał na stanie się dość zajebisty moim skromnym zdaniem.
Dekaron jak i Silkroad oraz Cabal - Genialne klasyki w które grałem lata temu. Niestety, obecnie granie na officialu w Cabala mija się z celem, przynajmniej na tym europejskim, polowa serwera to boty i ludzie dokokszeni P2W. Silkroad od zawsze znany był z tego, ze 90% graczy to byly boty. Nie wiem jak jest teraz, ale domyslam sie, ze o ile nie ulatwili expienia w tej grze, to botowanie nadal jest jedynym wyjsciem na expienie bez ryzyka utraty stabilnosci psychicznej. Dekaron - Ta gra ma super PvP, ale zeby do niego dojsc trzeba przeczolgac sie przez PvE, ktore robi sie nudne okolo 100 lvla, dlatego polecam Ci ponownie, privy, na ktorych dorobisz sie max lvla szybciej, a o itemki dobre tez bedzie Ci latwiej bo kazdy priv serwer posiada system vote za nagrody, czyli glosujesz sobie na serwer, a oni daja Ci walute premium co pozwala ci po jakims czasie kupic cash shopowe end gamowe op itemy.
Black Desert - Ta gre polecam najbardziej szczegolnie z powodu nowego update Remastered. Jezeli kiedys zachwycales sie grafika w tej grze, to teraz dostaniesz wzwodu na jej widok xD