MMORPG Dla Prawdziwego Wyjadacza PVP

Witam wszystkich szukam naprawdę oporowego mmorpg nastawionę na pvp z duża populacją
wymagania gry nie mają znaczenia komputer udźwignie wszystko
jestem z tych graczy którzy zjadają grind potrafią siedzieć godzinami
i z uśmiechem patrzeć jak level wolno leci oczywiście nie gardze żadnymi questami
typu idź zabij pozamiataj tam a tutaj idź i zerwi owoce z krzaka dla mnie spoko
ważne żeby pvp się zgadzało nie żadne arenki to musi być coś że jak
wchodzę na spota jest zajęty podjeżdżam do gościa i robimy o niego bitke!!
GVG PVP wszystko na otwartym świecie wojny o zamki wszystko ale nie
ARENY
i tutaj b2p czy tez f2p nie ma znaczenia nie przetrawie tylko abunamentu
chciałbym zaznaczyć że szukam MMORPG nie MMOFPS !

Uwaga teraz lista może być długa a zacznę od najważniejszego
Nie przypadło mi do gustu i nie tyle co do gustu ale już po prostu grałem
i nie chcę już wracać do takich produkcji

Wow mówie nie ! i nie chce tutaj żadnej gówno burzy i pisania pod tym tematem
żebym właśnie zagrał w wowa bo on mnie wgl nie interesuje a później spamowaniem
tutaj pod tematem jakieś dyskusji na temat tej gry mówie nie !

GW 2 - Powiem tak było fajnie wkręciłem się nawet z kumplem przez pewien czas
ale coś pękło odechciało nam się i tyle słuch o tej grze zaginął
Tera online - Bawiłem się świetnie ale to samo co w GW 2
9DRAGONs
Aion
12sky2
ArchAge - Grało się pamiętam fajne czasy ostatnio robiłem podejście ale jakoś nie mogłem już tego przetrawić
Blade Soul
Atlanica online
Conquera
Dragon Nest
Dragon Prohpet
Eden Eternal
Last Chaos
Metin2
Riders Of icarus
revelation
vindictus
warframe
Dużo by wymieniać ale na tym niech będzie koniec bo nie wiem czy komuś
by się chciało czytać tak długą liste a możecie wierzyć że była
by bardzo długa

A Teraz co mi się podoba więc zaczynamy
>Cabal Online
>LOL
>Tibia gram do dzisaj !
>Black Desert grałem bardzo długi czas i się aktualnie zastanawiam czy może jednak wrócic bo z tego co czytam to widze że szykują się jakieś zmiany itp
>Archlord Nic dodać nic ująć mega! szkoda że zamkneli
>Mu Online <3 
>Kal Online
>Dekaron uwielbiam ! i czasem wracam ale aktualnie nie wiem jak tam z popularnością
>L2
>Maple Story
>POE daleko mu do pvp ale grind był spoko
>Neverwinter miło wspominam
>silkroad 
Pewnie by się jeszcze coś znalazło ale mogę po prostu nie pamiętać mam
wrażenie że już nie robią takich gier jak kiedyś nie ma tego czegoś
takiego pierwszego strzału jak wchodzisz do gry i jesteś po prostu
już wkręcony na maxa i zajęty planowaniem jakim będziesz koksem w pvp
i jak bedziesz gasił ludzi 
za Wszystkie odpowiędzi z góry dziękuje i oczywiście czekam!! Pozdrawiam !

Gloria Victis - PVP dosłownie wszędzie oprócz stolic, spoty, walki o zamki, turnieje rycerskie itd. Wydaje mi się że idealnie pasuje do tego opisu.
Przykład widzisz że gościu kopie na kopalni, na której ty chciałeś pokopać to dojazd typa i kopalnia twoja.
Jak coś to gram po stronie midlandzkiej.

Dlaczego Aion w tych “na nie” pytam z ciekawości.

Albion Online - spełnia wszystkie wymagania, jest sporo pvp i sporo grindu. Walka o tereny (odbywa się na arenach walka 5 vs 5), walka o zamki (Open pvp). Dodatkowo crafting, handel (Auction house tylko na dane miasto) dla tego ceny towarów są bardzo różne w zależności od miasta. Po śmierci tracimy cały ekwipunek jaki mamy przy sobie oraz zawartość plecaka, ogółem wszystko co mieliśmy przy sobie podczas śmierci. Dungeony zarówno open czyli dowolna ilość graczy jak i instancionowane (5 graczy).

Widzę, że mamy podobne upodobania. Archlord to gra, której chyba nic nie przebije… Setki godzin na spocie i potem walka o niego <3
MapleStory podobnie tyle, że tam nie ma pvp tylko grind grind grind :wink:

Widzę, że grałeś kiedyś w L2, więc może zainteresuj się Project TL (nowy lineage). Jakoś na jesień będzie można już zagrać.

EVE Online

L2 Prywaty, I BDO.

Sa to gry ktore wpisuja sie w to co lubisz, niestety bedziesz musial zaakceptowac ich slabosci Bo he maja, ale ogolnie niema nic innego

1lajk

Assa mask i latanie po d6 w kalonline :P?

Jakieś źródło lub potwierdzenie info?

Na konkurencyjnym, zagranicznym portalu była prowadzona dyskusja o becie w tym roku.

Ja też polecić mogę Gloria Victis tylko że w tej grze bez ekipy to można grać ale nie rzucając się w oczy bo straszny nacisk na PVP . :slight_smile:

Adartaer87 po prostu robiłem pod tą gre tyle podejść że nie mogę policzyć jakoś nie mogłem się
przełamać nie moje klimaty

Glora victis a jak z społeczeństwem?

Tzn Polaków jest masa ale ciężko się gdzieś zaczepić na dłużej no i nacisk na PVP a więc musisz na starcie mieć dwie a nawet trzy osoby do gry żeby wyrobić na materiały naprawy leczenie itp .

Polecam ci najpierw znaleźć ekipe a potem grać :slight_smile:

zaciekawiłeś mnię ale jeszcze poczekam na więcej odpowiedzi :smiley:

polecam entropia universe - jest grind i to jaki - jest nawet i pvp w specjalnych strefach - byc moze grales i sie szybko zniecheciles - teraz jest loot 2.0 duzo za friko nie zarobisz ale tez duzo nie stracisz - a na markupie da sie zarabiac - wrocilem tam i gram od miesiaca - z 1400 ped zrobilem juz 3k ped na samym huncie i miningu - w razie watpliwosci moge pokazac moje hofy ktore wrzucilem na fejsa - najlepsze w entropii jest to ze real cash economy i globale i hofy powoduja to ze gra sie nie nudzi - a przynajmniej nie tak szybko jak inne - znam ludzi ktorzy graja w to latami - sam gram w mmorpg od ponad 20 lat i wszystko mi sie nudzilo ostatnio - no i powrot do entropii byl strzalem w dziesiatke :stuck_out_tongue: w razie czego moj ign Geghar Gemba Gembalczyk ^^ mam nadzieje ze pomoglem :slight_smile:

już sprawdzam tytuł :smiley:

prawdziwa maszynka do pieniędzy widzę :smiley: f2p czy b2p? może spróbuje tego tytułu w wolnym czasie :smiley: i czekam dalej na inne produkcje

zaznacz na launcherze w tools zeby sie planeta calypso sciagnela ( calypso - calypso ) wiecej na start nie potrzebujesz bo tam zaczynasz a reszta sciagnie sie w czasie grania - generalnie to jest jedyna taka gra z real cash economy - 1 prawdziwy dollar = 10 ped (project entropia dollar - tak sie kiedys gra nazywala) da sie wplacac kase i da sie ja rowniez wyplacac - tworcy gry zarabiaja na prowizji przy wplatach i wyplatach / prowizji aukcyjnej i sprzedawaniu landów - polecam na poczatek wplacic z 20 max 50 dolarow - na jakis slaby hunt na malych mobkach zeby zobaczyc jaka frajda jest - da sie tez zbierac sweat jak chcesz grac za darmo ale to straszna mozolka jest i szkoda prądu na to :smiley:

odpowiadam f2p