MMORPG f2p

Proszę o pomoc w znalezieniu czegoś na dłuższą chwilę

Gatunek: RPG
Sprzęt: i3/r7 260x
Cechy:

Szukam MMORPG'a z dużą ilością questów, łowienia i innego tego typu badziewia... niekoniecznie z dobrym pvp.

Ale co najważniejsze to łatwy i przyjemny system walki w stylu metina/diablo 3 (bije z 1-max 2 skilla i do tego włączam aury i inne tego typu buffy na kilka sekund/minut) bez klikania 10-15 przycisków w ciągu 5 sekund.

Przypadły mi do gustu: ESO(system walki do bani)/Metin2(razi w me oczy po tylu latach)
Nie przypadły mi do gustu: Neverwinter/WoW/ArcheAge

Właśnie eso mialo to co chcesz na pasku magiem bilem z 2 skili bo reszta to aury lub buffy.

Aury trwające 2-3 sekundy. A do tego badziewny system przełączania się miedzy 2 broniami. Nie dla mnie. Ale dzięki za odzew.

Ale ty właśnie badziewnego systemu szukasz bo nie chce ci się klikać nic to może path of exile albo lepiej zostaw mmo bo nikt już nie robi gier dla leni :)

Proszę o pomoc w znalezieniu czegoś na dłuższą chwilę

Gatunek: RPG
Sprzęt: i3/r7 260x
Cechy:

Szukam MMORPG'a z dużą ilością questów, łowienia i innego tego typu badziewia... niekoniecznie z dobrym pvp.

Ale co najważniejsze to łatwy i przyjemny system walki w stylu metina/diablo 3 (bije z 1-max 2 skilla i do tego włączam aury i inne tego typu buffy na kilka sekund/minut) bez klikania 10-15 przycisków w ciągu 5 sekund.

Przypadły mi do gustu: ESO(system walki do bani)/Metin2(razi w me oczy po tylu latach)
Nie przypadły mi do gustu: Neverwinter/WoW/ArcheAge