Mmorpg/fps/rts

Witam tak ostatnio myślę i myślę ( tak wiem rzadko się to u mnie działa ) i doszedłem do wniosku po licznych rozmowach z brodą mówił mi kiedyś że chce jakiegoś mmofps no to zaproponowałem mu Wolf Enemy Territory a on na to że szuka mmofps to się spytałem czemu ET nie zalicza się do mmofps powiedział że mmofps to fps w którym nabija się ( nie napisał dokładnie tak ale coś w tym stylu ) no i myślę przecież w skrócie MMOFPS ( Massive Multi-Player Online First Person shoter ) gdzie tu do kur** nędzy jest wzmianka o lvl ?? może mi ktoś jaśniej wytłumaczy ?? bo tego nie rozumiem.

Prawie kazda gra MMORPG/FPS/RTS bazuje na nabijaniu tzw. grindzie... Im wiekszy masz lvl tym jestes "lepszy" i bardziej szanowany... :rolleyes:

dobra dobra wiem co to grind. ale nadal nie odpowiedziałeś mi na moje pytanie. i to nie prawda że im wyższy lvl tym lepszy/bardziej szanowany ;)

Chodzilo mi o to, ze im wiekszy lvl tym silniejszy i czesto bardziej szanowany przez ludzi...

Wyobraz sobie, ze ktos z 95 i 15 lvlem zaprasza cie do party... Kogo zaproszenie bys przyjal??? No wlasnie :lol:

Oczywiscie zdarzaja sie ludzie, ktorzy pomimo baaardzo wysokiego lvlu sa "niefajni" i nie zwracaja uwagi na kogos kto ma mniejszy lvl od nich, ale to juz inna historia :rolleyes:

w ET jest exp i lvl'e i nawet klasy postaci ^^

tyle ze nie ma sie ich na stale (istnieja serwy z xpsave) i max tylko 9 lvli na kazda umiejetnosc (max dla noquarter)

Ja w ogole kur** nie kumam pojecia MMOFPS... Dla mnie jest debilizmem to ze ilosc spedzonego czasu przed kompem(czyli nabijanie lvl) ma decydowac o tym jakie moge posiadac bronie. w FPSach liczy sie skill(oko/mysz) a nie 30 lvl i dostep do optyki do M4... Dla mnie jest to zenujace. DLa tego Crysis i ArmA rox :D i jebac wszystkie MMOFPSy jak CA czy WR :D

Witam tak ostatnio myślę i myślę ( tak wiem rzadko się to u mnie działa ) i doszedłem do wniosku po licznych rozmowach z brodą mówił mi kiedyś że chce jakiegoś mmofps no to zaproponowałem mu Wolf Enemy Territory a on na to że szuka mmofps to się spytałem czemu ET nie zalicza się do mmofps powiedział że mmofps to fps w którym nabija się ( nie napisał dokładnie tak ale coś w tym stylu ) no i myślę przecież w skrócie MMOFPS ( Massive Multi-Player Online First Person shoter ) gdzie tu do kur** nędzy jest wzmianka o lvl ?? może mi ktoś jaśniej wytłumaczy ?? bo tego nie rozumiem.