No to trzeba coś wybrać bo nam się niezła grupka stworzyła
Mmorpg grupa
dobra podaje koordynaty na kanał ts i gadamy co wybrać
adress: ts3.lameday.net
port:9987
nazwa kanału:9dragons
hasło dragon
nack muj to zederich/zdzichu/rafi
zapraszam
dobra gramy w allodsa kto gra proszę pisać
Jesteście na ts'ie? Bo jak coś to będę za jakieś 15-20 minut, chętnie bym pogadał.
zapraszam wszystkich co się zgłosili wybraliśmy grę i oto ona ALLODS ONLINE
Ja jestem za Ether Saga Odyssey
przykro mi ale grę już my wybrali i to jest allods
zapraszam na tsa przepraszam za 2 posty
Jak ALLODS to odpadam nie gram w ten szajs a kto się pisze na Silka???
Z chęcia bym zagrał w silka ale wydaje mi się że party się będzie rozpadać po najwyżej tygodniu. Więc w silka nie ma sensu grać. Może jednak byście przemyśleli tę propozycję z Flyff'em?
mozna by bylo troche z slabsza grafika allods probowalem ale wolno dzialalo ze az mnie zniechecilo
cos na poziomie wowa
a co powiecie na mythos ???
Mythos mam na dysku, a o grupie w Mythosie jest już temat chyba :x. To następne propozycje i żeby to było potwierdzone przez większość bo nie chce znowu niepotrzebnie ściągać klienta :/.
Zagrajmy w Silka Proszę was większość zachwala tą grę,a jeszcze nigdy jej nie próbowałem jeśli nie bedzie się wam podobało możemy się przenieść na inną
ja grałem i mi się nie podoba nie dojść że na ue serwery trudno wejści potem trzeba na chińskich czy na jakich tam to jeszcze trudno coś tam zrobić. JA NIE POLECAM
zederich nie wiesz ? Nie udzielaj się .Wybraliście jakiegoś Allodsa , który bynajmniej mnie niczym nie zafascynował . Jest to MMO jak każde z dobrą grafiką dosyć ciężkie wbijanie lvl itd. Odradzam tą grę każdemu .Co do Silka słyszałem , że gra fajna i na serwer można już łatwo wbić , ale chętnie bym zagrał w inną grę .
zaproponuj jakąś
chciałbym wszystkich przeprosić za moje pisanie i zaproponować grę FLYF, mythos, SUNA , cabala, swords 2(sword of the new world)
Ja proponuje Forsaken World Online bardzo ladna grafika mam na dysku
Ludzie zdecydujcie się w końcu..
Zederich, narzekasz, że nie wyszło z sunem a sam na ts wbiłeś może 2 razy. Ja cały czas na ts siedziałem i najczęściej siedział jeszcze sancio i 2 innych graczy, których spotkałem w grze a nie na forum. Potem jednak padł mi net i dopiero dzisiaj naprawili usterkę.
Jak już wcześniej kolega napisał takie umawianie się na forum nie ma sensu bo i tak ludzie długo nie posiedzą. Już lepiej zacząć samemu i w trakcie rozgrywki zapoznawać znajomych. Jednakże daję sobie ostatnią szansę i piszę się na Allods. Silkroad mnie odpycha wszechobecnym grindem.