Mmorpg grupa

witam z sunem chyba nie wyszło za dobrze bo tylko teraz widzę 2 osoby a było z 10 więc w tym jest moje pytanie

W JAKĄ GRĘ BYŚCIE POGRALI DŁUŻEJ Z TYCH DARMOWYCH OCZYWIŚCIE

możemy korzystać z mojego kanału ts3 jak będzie dużo gracz w coś to podam parametry na kanał

Wiesz niestety nie ma się co oszukiwać ale zazwyczaj jest tak że kiedy ten "słomiany zapał" przejdzie, okazuje się że z 10 osób grają raptem 2...

W każdym razie bardzo chętnie pograł bym w coś "zgraną ekipką" więc ja jak najbardziej jestem za.

A w co? Hmm...

No nie wiem - Allods? - L2? - Lotro?

W sumie gra to kwestia gustu, ja mogę "rzucić" jakąś propozycję, ale i tak decydować trzeba wspólnie, bo w gruncie rzeczy liczą się ludzie z którymi grasz a nie sama gra. Może proponuję żeby wszyscy "naprawdę" zainteresowani i chętni żeby pograć w cokolwiek napisali w tym temacie a później wspólnie wybierzemy jakąś grę, która przypadnie do gustu przynajmniej większości...

no tak trzeba zdecydować grupa bo jak jedna osoba się zgłosi to niema co grać a ja bym był za allodsem ale nie tylko ja tu decyduje tylko wszyscy co się zgłoszą zapraszam do głosowania

Chyba od zawsze wiadomo było, że zbieranie grup zawsze kończy się failem. Czasami zdarzy się grupka chętnych, którzy pograją dłużej niż 3 dni.

Ja ze swojej strony polecę FlyFF'a, zapewne nie wszystkim przypadnie do gustu grafika, ale grając można miło spędzić czas, od razu mówię, że jest to grindownik i żeby szybko expić zawsze potrzeba party, które daje bonus do expa. W grze crafting nie jest skomplikowany, więc każdy powinien sobie poradzić. Ja kiedyś dużo grałem, ale jeśli zaczniemy grać, to zrobię nową postać i wszyscy będziemy grać wspólnie. No i od razu mówię, że jak ktoś czegoś nie będzie wiedział to z chęcią pomogę. :)

Czekam jeszcze na wasze propozycje. ^^

Najchętniej to zagrałbym w Allods'a, bo gry jeszcze nie poznałem a realia jak i sama gra są naprawdę ciekawe, i podobno IS nie wpływa tak mocno na rozgrywkę jak kiedyś.

We Flyff'ie odrzuca mnie jedynie grafika, bo niestety nie jestem zwolennikiem tego typu oprawy graficznej, ale jeżeli zrobi nam się tu ekipa do gry we Flyff'a to chętnie pogram :rolleyes:

Allodsa mam nawet na dysku, ale nie wciągnął mnie jakoś, chyba, że spróbuję jeszcze raz.

We flaju grafika jest cukierkowa, ale większość ludzi to 16+ i dojrzali ludzie, chyba, że trafi się jakiś wyjątek. : )

Poczekajmy jeszcze na opinie innych, i czy w ogóle są chętni do grania.

Powiem tak... mogę pograć w każdą gierkę oprócz tych z "cukierkową" grafą, niestety jakoś mnie odrzuca :(

No to jest nas już czwórka, czyli całkiem niezłe party :) Poczekajmy jeszcze może ktoś będzie chętny, a w międzyczasie zastanówmy się nad grą, jakieś typy???

ja mogę grać w wszystko tylko proszę się nie wk***iać jak zacznę narzekać na grafikę.Tak na propozycje gry w którą możemy pograć to http://mmorpg.org.pl/gra/sword-of-the-new-world/72 co byście na to powiedzieli ???

No nie wiem.... ja bym proponował :SUN,DDO,Jade Dynasty

O ja jestem jak najbardziej za DDO, gra świetna ustawiona na współpracę, myślę że w sam raz, tylko nie wiem jak gra się bez "wkładania kasy" czyli za free :P

Też zagram ale dajcie grę, w ktorą zagramy chociaż tydzień..... a nie 2dni...

no nie wiem trzeba coś pomyśleć :/ z tych gier co dałem to w Jade Dynasty grałem i się dosyć fajnie grało... ale mam pytanie, grał ktoś w SUN ? jak tak to jaki tam jest świat.

Jak ktoś oświeci mnie ile wynoszą opłaty za DDO to pomyślę. Najbardziej obeznanym z DDO na tym forum jest crracked, więc liczę na jakieś informację. :) Wiem, że za darmo można grać mniej więcej do 15 poziomu. A potem?

słyszałem ,że kupuje się jakieś Adventure packi czy coś takiego...

Też zagram ale dajcie grę, w ktorą zagramy chociaż tydzień..... a nie 2dni...

tak jak sancio mówi dajcie grę w którą pogramy więcej niż 2 dni a w DDO nie chce grać bo kupa misji jest płatne a nie chce mi się robić tych samych misji więc ja proponuje allods,sword of the new world,niewiem i jeszcze może aika online

Witam. Jestem nowy jak widać na tym forum. Zainteresował mnie ten temat i mam pytanie czy mogę się dołączyć? :) Grałem w parę MMO ale samemu nie ma sensu.

każdy może może się dołączyć ale jak na razie nie umimy wybrać gry w który mogli byśmy pograć więcej niż tydzień masz jakieś propozycję ??

W LOLA JAK CO NIE GRAM

Spokojnie nawet nie chciałem pisać o LoLu. Znudził mi się wiec szukam czegoś nowego. Allods wygląda nawet przyzwoicie. Gdyby tylko Vindictus był w Europie ... No nic poczekam na wasze propozycje i spróbuje sie dostosować.

dobra spoko ja przystosuje się do opini innych haha

ja jestem za allodsem