MMORPG i małe łącze...?

awruk, miało być "słabe łącze"...

Dzińdybry / Dybrywiczór

Co się będę rozpisywał, tytuł tematu mówi sam za siebie.

Więc...

Jako iż ponieważ (xD) posiadam "radiuffke", może znalazłoby się coś? W wszystko co próbowałem dręczyły mnie disconnecty - rzadko kiedy mogłem pograć bez ich towarzystwa.

P.S

MMORPG, oczywista, darmowe lub priv.

(proszę, aby nie pisać czegoś takiego jak "zmień neta" bo to nie ode mnie zależy... więc same konkrety, jeśli będą te smutne dla mnie, to też ^^)

Pozdrawiam

Wątpię, że na radiówce sobie w coś pograsz, tym bardziej jak mówisz, że masz częste disconnecty w grach. Albo będą nękać Cię straszne lagi, albo właśnie wspomniane dc.

ja na radiówce grałem kiedyś w Tales of Pirates, ale mialem dość dobry sygnał :) tak czy inaczej polecam :)

małe łączę :DD

Sciagnij Tibie, zrob konto na serwerze zlokalizowanym w niemczech i powiedz czy masz lagi.

Najlepiej na słabym łączu działa Runescape :)

małe łączę :DDSciagnij Tibie, zrob konto na serwerze zlokalizowanym w niemczech i powiedz czy masz lagi.

4g506t.jpg

ferdek.jpg

awruk, miało być "słabe łącze"...

Dzińdybry / Dybrywiczór

Co się będę rozpisywał, tytuł tematu mówi sam za siebie.

Więc...

Jako iż ponieważ (xD) posiadam "radiuffke", może znalazłoby się coś? W wszystko co próbowałem dręczyły mnie disconnecty - rzadko kiedy mogłem pograć bez ich towarzystwa.

P.S

MMORPG, oczywista, darmowe lub priv.

(proszę, aby nie pisać czegoś takiego jak "zmień neta" bo to nie ode mnie zależy... więc same konkrety, jeśli będą te smutne dla mnie, to też ^^)

Pozdrawiam