Mmorpg/inne

Hej, to tak tytułem wstępu powiem najpierw coś o sobie - jestem Kuba, lat mam 21 i aktualnie studiuje informatykę, a póki co jeszcze pracuję na stażu. Gry MMORPG jak i inne multiplayery nie są mi obce już raczej od młodych lat gdzie zagrywałem się w Quake III Arene a potem dotarłem do pięknego metina :what:. Szukam zarówno osoby jak i gry do spędzania czasu - nie ma znaczenia czy facet czy kobieta chociaż w wieku preferowałbym 18+, ale nie mam zamiaru kogoś skreślać. Co do gry - mam jakieś pociągi do świętej trójcy ostatnio ale też będę otwarty na propozycję. Co do grindu jestem niezbyt optymistycznie nastawiony przez co wszystko pokroju Metina, BlackDesert'a, Warframe'a raczej średnio widzę u siebie (Inna sprawa rajdowanie/dungi etc).

Jakie gry polubiłem:

- Final Fantasy XIV - fajnie się grało ale jednak granie healerem mnie wykończyło (stone 3, stone 3, stone 3 :wank:) ,

- Wow - było ok, chociaż moją przygodę raczej zacząłem z globalem w przykrym momencie - Warlords of Draenor, a brak stałej ekipy tylko pomógł w odejściu od króla mmo.

- ArcheAge - gra spodobała mi się jeszcze w close becie jednak po resecie postaci, moje chęci znikły równie szybko stojąc w kolejce do logowania 8 godzin :cry:

- CombatArms - a czemu ograniczać się tylko do MMORPG, dużo czasu spędziłem z tym badziewiem, które miło wspominam mimo plagi p2w i cheatów, jest to jedna z gier w której dobrze się bawiłem przez kilka lat

- Q3 - tym, którzy grali chyba nie muszę mówić ile frajdy dawały kiedyś klanówki :D

- Dekaron - pewnie to głównie z sentymentu do gry i dobrej towarzyszki ale grało się całkiem przyjemnie.

- GW2 - satysfakcja z ukończonych jumping puzzli jednak zapadła w pamięć, co innego zapełnianie kolejnych serduszek.

- Lol - co prawda gier MOBA raczej mam już dosyć na chwile obecną, jednak czas spędzony w tej grze mówi sam za siebie ;)

Czego nie polubiłem:

- Grind, grind i jeszcze raz grind - Metin ,BDO, Warframe - wszystko z umiarem a niestety chce się dobrze bawić a nie spędzać 900 godzin na biciu jednych i tych samych mobów.

Komunikatory:

Jest mi obojętne gdzie będziemy siedzieć, posiadam zarówno discorda jak i kanał na ts'ie też się znajdzie

Discord: metexo#4365

Steam: Metexo

Podsumowując jestem otwarty na większość gier, jednak preferuje MMORPG, chociaż nie widzę problemu jeśli miałoby to być coś innego. W granicach rozsądku może być B2P\P2P, F2P bez przesadzonego P2W. Też zaznaczam od razu, że nie chce hardcorowego grania bo na to też nie mam wystarczająco czasu przez zarówno prace i studia a raczej jako jakąś formę spędzania wolnego czasu głównie w godzinach wieczornych, popołudniowych oraz weekendy :). Jeśli potrzeba jeszcze jakichś informacji śmiało pytajcie pod postem czy gdzie tam uda się mnie złapać.

Witaj. Proponuję Ci dołączenie do mnie i Semesia. Zaczęliśmy właśnie pogrywać w "TERA". On jest starym wyjadaczem, ja się uczę. Jest aktualne event, przez co dostaniesz na max poziomie cały zestaw eq +14, co pozwoli w pełni korzystać z end game'u (oczywiście nie najlepsze eq w grze). Małymi krokami nadchodzi także patch, który nieco urozmaici rozgrywkę poprawiając system enchantingu, balansując nieco postacie i wprowadzając nieco trudniejsze instancje niż dotychczas. Zrobiliśmy malutką Gildię, która malutka zostanie (Jest nas czwórka z czego 1 osoba na razie na Discorda nie weszła). Spokojni i niewymagający. Porozmawiajmy na Discordzie, wtedy zdecydujesz.

Hej :)

Ja również szukam graczy chętnych do zagrania w TERA. Ostatnio bardzo zainteresował mnie ten tytuł i chciałabym ponowanie zagłębić sie w ten świat gry. Niestety nigdy za dużo w nią nie grałam , ale jestem pełna chęci i samozaparcia do nauki ! :)

Jak masz chęć wrócić do wowa to zapraszam a serwer Silvermoon . Sam wróciłem tydzień temu i szukam osób do wspólnego expienia. Co do sytuacji w wowie, legion dużo naprawił bo wod to był lekko ujmując niewypał....

@GomikumaNa jakim serwerze gracie?

@CookieGramy na Mystelu, wersja Europejska.

@Lydia To co powiesz na dołączenie się do chłopaków wyżej i zagrania w TERE, chyba najwięcej z nas z tego skorzysta :D. Grałem trochę tyle, że na wersji NA bo nasza słynie ze średniej opinii przez wydawce ale przeżyjemy, możecie mnie dodać na discordzie/steamie albo napisać jakiś kontakt do was na pw.

Pogram w GW2,albo coś innego, w sumie we wszystko mogę. Łap na steam nick: jubiler (złota cegła obrazek ;D )

Jeśli Cie interesuję to wybraliśmy tere wyżej napisali gdzie i jak :D

Kurde szkoda, że na serwerze Mystel :( Mam na Kilianie kilka postaci z dawnych lat. Ale dzisiaj pobiorę i zobaczę. Dajcie namiar na PW na discorda. Wieczorem wbiję. Potrzebujecie jakiejś konkretnej klasy do tej małej gildii?

Na mnie namiar znajdziesz w pierwszym poście, z tego co mi wiadomo mamy już tanka + 2x heal i 1x dps więc o dziwo dps'ów brakuje :)

ps. w grze zostałem "Chytrusek" więc tam też nas można szukać jak będziemy :)

Hey ludzie jeśli będzie możliwość przygarnięcia totalnie zielonej osoby pod swoje skrzydła cobyście nauczyli mnie jak w to się gra, kilka razy podchodziłem do tego tytułu, ale gra samemu mnie przerosła niestety, pozdrówka.

Hej, wydaje mi się, że nie ma sprawy bo prócz jednego wymiatacza wszyscy zieloni :P. Wbiliśmy już max lvl'e na postaciach przez te 4 dni bo zależało nam żeby skorzystać jeszcze z eventu z eq :) więc myśle, że i Twoja droga nie powinna być taka długa bo to kwestia do 20 godzin nawet dla totalnie zielonego. Może trochę wolniej już, ale mogę pomyśleć żeby drugą postacią nawet Cie powspierać chcąc korzystać póki się da z darmowego eq. Odezwij się do nas na discordzie albo w terze to się dogadamy co i jak :).

Hej, to tak tytułem wstępu powiem najpierw coś o sobie - jestem Kuba, lat mam 21 i aktualnie studiuje informatykę, a póki co jeszcze pracuję na stażu. Gry MMORPG jak i inne multiplayery nie są mi obce już raczej od młodych lat gdzie zagrywałem się w Quake III Arene a potem dotarłem do pięknego metina :what:. Szukam zarówno osoby jak i gry do spędzania czasu - nie ma znaczenia czy facet czy kobieta chociaż w wieku preferowałbym 18+, ale nie mam zamiaru kogoś skreślać. Co do gry - mam jakieś pociągi do świętej trójcy ostatnio ale też będę otwarty na propozycję. Co do grindu jestem niezbyt optymistycznie nastawiony przez co wszystko pokroju Metina, BlackDesert'a, Warframe'a raczej średnio widzę u siebie (Inna sprawa rajdowanie/dungi etc).

Jakie gry polubiłem:

- Final Fantasy XIV - fajnie się grało ale jednak granie healerem mnie wykończyło (stone 3, stone 3, stone 3 :wank:) ,

- Wow - było ok, chociaż moją przygodę raczej zacząłem z globalem w przykrym momencie - Warlords of Draenor, a brak stałej ekipy tylko pomógł w odejściu od króla mmo.

- ArcheAge - gra spodobała mi się jeszcze w close becie jednak po resecie postaci, moje chęci znikły równie szybko stojąc w kolejce do logowania 8 godzin :cry:

- CombatArms - a czemu ograniczać się tylko do MMORPG, dużo czasu spędziłem z tym badziewiem, które miło wspominam mimo plagi p2w i cheatów, jest to jedna z gier w której dobrze się bawiłem przez kilka lat

- Q3 - tym, którzy grali chyba nie muszę mówić ile frajdy dawały kiedyś klanówki :D

- Dekaron - pewnie to głównie z sentymentu do gry i dobrej towarzyszki ale grało się całkiem przyjemnie.

- GW2 - satysfakcja z ukończonych jumping puzzli jednak zapadła w pamięć, co innego zapełnianie kolejnych serduszek.

- Lol - co prawda gier MOBA raczej mam już dosyć na chwile obecną, jednak czas spędzony w tej grze mówi sam za siebie ;)

Czego nie polubiłem:

- Grind, grind i jeszcze raz grind - Metin ,BDO, Warframe - wszystko z umiarem a niestety chce się dobrze bawić a nie spędzać 900 godzin na biciu jednych i tych samych mobów.

Komunikatory:

Jest mi obojętne gdzie będziemy siedzieć, posiadam zarówno discorda jak i kanał na ts'ie też się znajdzie

Discord: metexo#4365

Steam: Metexo

Podsumowując jestem otwarty na większość gier, jednak preferuje MMORPG, chociaż nie widzę problemu jeśli miałoby to być coś innego. W granicach rozsądku może być B2P\P2P, F2P bez przesadzonego P2W. Też zaznaczam od razu, że nie chce hardcorowego grania bo na to też nie mam wystarczająco czasu przez zarówno prace i studia a raczej jako jakąś formę spędzania wolnego czasu głównie w godzinach wieczornych, popołudniowych oraz weekendy :). Jeśli potrzeba jeszcze jakichś informacji śmiało pytajcie pod postem czy gdzie tam uda się mnie złapać.