Hej, to tak tytułem wstępu powiem najpierw coś o sobie - jestem Kuba, lat mam 21 i aktualnie studiuje informatykę, a póki co jeszcze pracuję na stażu. Gry MMORPG jak i inne multiplayery nie są mi obce już raczej od młodych lat gdzie zagrywałem się w Quake III Arene a potem dotarłem do pięknego metina . Szukam zarówno osoby jak i gry do spędzania czasu - nie ma znaczenia czy facet czy kobieta chociaż w wieku preferowałbym 18+, ale nie mam zamiaru kogoś skreślać. Co do gry - mam jakieś pociągi do świętej trójcy ostatnio ale też będę otwarty na propozycję. Co do grindu jestem niezbyt optymistycznie nastawiony przez co wszystko pokroju Metina, BlackDesert'a, Warframe'a raczej średnio widzę u siebie (Inna sprawa rajdowanie/dungi etc).
Jakie gry polubiłem:
- Final Fantasy XIV - fajnie się grało ale jednak granie healerem mnie wykończyło (stone 3, stone 3, stone 3 ) ,
- Wow - było ok, chociaż moją przygodę raczej zacząłem z globalem w przykrym momencie - Warlords of Draenor, a brak stałej ekipy tylko pomógł w odejściu od króla mmo.
- ArcheAge - gra spodobała mi się jeszcze w close becie jednak po resecie postaci, moje chęci znikły równie szybko stojąc w kolejce do logowania 8 godzin
- CombatArms - a czemu ograniczać się tylko do MMORPG, dużo czasu spędziłem z tym badziewiem, które miło wspominam mimo plagi p2w i cheatów, jest to jedna z gier w której dobrze się bawiłem przez kilka lat
- Q3 - tym, którzy grali chyba nie muszę mówić ile frajdy dawały kiedyś klanówki
- Dekaron - pewnie to głównie z sentymentu do gry i dobrej towarzyszki ale grało się całkiem przyjemnie.
- GW2 - satysfakcja z ukończonych jumping puzzli jednak zapadła w pamięć, co innego zapełnianie kolejnych serduszek.
- Lol - co prawda gier MOBA raczej mam już dosyć na chwile obecną, jednak czas spędzony w tej grze mówi sam za siebie
Czego nie polubiłem:
- Grind, grind i jeszcze raz grind - Metin ,BDO, Warframe - wszystko z umiarem a niestety chce się dobrze bawić a nie spędzać 900 godzin na biciu jednych i tych samych mobów.
Komunikatory:
Jest mi obojętne gdzie będziemy siedzieć, posiadam zarówno discorda jak i kanał na ts'ie też się znajdzie
Discord: metexo#4365
Steam: Metexo
Podsumowując jestem otwarty na większość gier, jednak preferuje MMORPG, chociaż nie widzę problemu jeśli miałoby to być coś innego. W granicach rozsądku może być B2P\P2P, F2P bez przesadzonego P2W. Też zaznaczam od razu, że nie chce hardcorowego grania bo na to też nie mam wystarczająco czasu przez zarówno prace i studia a raczej jako jakąś formę spędzania wolnego czasu głównie w godzinach wieczornych, popołudniowych oraz weekendy . Jeśli potrzeba jeszcze jakichś informacji śmiało pytajcie pod postem czy gdzie tam uda się mnie złapać.