MMORPG,JAKI i KTO?

Witam po dłuższej nieobecności na forum ;]

Jest może ktoś chętny do gry w jakieś mmorpg? Jeśli tak to w jakie? ;]

Grałem już w większość mmorpgów z listy na stronie,nie grałem a chciałbym zagrać jeszcze w :

-requiem bloodymare

-runes of magic

A więc szukam ekipy jak już mówiłem do mmorpga, nie koniecznie musimy grać w jeden z tych powyżej.

Mogę wrócić do jakiegoś mmo w jakie już grałem np. Dekaron - gra mi się spodobała , ktoś wie jaka jest w niej sytuacja?

Ostatnio w niego grałem gdy przejmowała Dekarona firma GameHi..

Sorry za zagmatwanie i nielogiczność oraz spójność mojej wypowiedzi :D

Pozdro dla fanów mmorpg i tych którzy wierzą że istnieje ten jedyny..

W RoM-a gra Kilkoro z nas w tym Ja , Dixell , Kubox , Salek , Cold , Brozek , Cree nie wymienionych przepraszam :)

W RoM-a gra Kilkoro z nas w tym Ja , Dixell , Kubox , Salek , Cold , Brozek , Cree nie wymienionych przepraszam

A więc ustawie tego RoM'a na nockę i jutro zobaczę co i jak. :)

Na którym serwerze gracie?

#edit# - Cóż moje oczy ujrzały , strona Runes Of Magic w języku Polskim,mam rozumieć że instalka śćiągnięta z polskiej wersji strony to ta sama anglojęzyczna ,tak?

(wątpliwa sprawa żeby przetłumaczyli na PL xP)

Instalka jest także po POlsku

Ja chrzanie. Prędkość pobierania gry przez ten fajniutki "downloader" mnie dobija..

Szkoda gadać 5kb/s , na początku pobierało z transferem 100kb/s co i tak jest 40% moją realną przepustowością internetu..

Z innej beki.

Nikt już nie ma propozycji aby grać w jakąś grę, itp?..

Nikt w nic nie gra?

Ja samotny pogrywam w Rohana, wiec jak Ci się nudzi zapraszam, uprzedzam nie wiem jak długo jeszcze pogram :P

Ja pogrywam w Allods, otwarto drugi serwer, więc przeszedłem do Imperium.

Jak coś to zapraszam, choć ostatnio rzadko bywam na kompie w celach rozrywkowych. :)

@Velgerd

:blink: Mi się z patchera ściągało po 2MB/s a robiło się z dobre 3 godziny ;p. To se chłopie poczekasz.

@Topic

Też pogrywam w RoM'a więc mógłbym się dołączyć ....

GRAM W ROMA,Zapraszam :D

DEKARON został rozbudowany - więc dobrze że ciebie tam niema :)

Inerman - daruj sobie te uprzejmości , a ja proszę o zamknięcie tematu :)

Witam po dłuższej nieobecności na forum ;]

Jest może ktoś chętny do gry w jakieś mmorpg? Jeśli tak to w jakie? ;]

Grałem już w większość mmorpgów z listy na stronie,nie grałem a chciałbym zagrać jeszcze w :

-requiem bloodymare

-runes of magic

A więc szukam ekipy jak już mówiłem do mmorpga, nie koniecznie musimy grać w jeden z tych powyżej.

Mogę wrócić do jakiegoś mmo w jakie już grałem np. Dekaron - gra mi się spodobała , ktoś wie jaka jest w niej sytuacja?

Ostatnio w niego grałem gdy przejmowała Dekarona firma GameHi..

Sorry za zagmatwanie i nielogiczność oraz spójność mojej wypowiedzi :D

Pozdro dla fanów mmorpg i tych którzy wierzą że istnieje ten jedyny..