Cześć Paulos107 !
Jako weteran gry Aion mogę się wypowiedzieć co do w/w postów.
Aion : Jeśli lubisz gry tego typu to jak najbardziej polecam. Przegrałem długi okres czasu w tą gierke ,kiedy jeszcze na Fire Temple zbierało się pt
Co do aktualnej sytuacji na serwerach ,jeśli chodzi o te % to ktoś wyżej dobrze napisał ,chodzi tutaj o pojemność serwera. Serwer przykładowo pomieści 10k ludzi ,dlatego taki wyznacznik procentowy.
Co do samej rozgrywki i aktualnej populacji na serwerze. Dużo moich znajomych gra do teraz jeszcze w tą gierke z przerwami lub bez.
Jeśli chodzi o nowego gracza na start dostajesz sporo w porównaniu do wcześniejszych etapów, na 10 lvl dostajesz set + broń która wystarczy Ci do 55 lvla gdzie dostajesz znów broń i sprzęt ,lvl teraz szybko się wbija. Polecam poszukac kogoś by Ci troche pomentorował lub pomogl na samym starcie , GoldPack to kwestia 20 zł na allegro ,potem bedziesz w stanei zarobic go w grze bez wydawania nawet złotówki.
Populacja nie jest zła ,na samym barusie gra po tysiąc osob ,jest zawsze z kim co porobic ,ewentualnei cross serwer czyli taka wyszukiwarka miedzyserwerowa. Fakt faktem ,na dłuższą mete troche sie nudzi i widać tutaj ogromny p2w w szczegolnosci osoby ktore raz ze maja duzo wolnego czasu na latanie i farmienie ,a drudzy ktorzy nieszczędzą złotowek do pakowania w Item Shopa.
Tak czy owak ja aktualnie nie gram ,ale moge polecic
Sprobuj ,to nic nie kosztuje ,zawsze jak nie podejdzie mozesz odinstalowac i po klopocie.
Black Desert: Polecam tylko i wylacznie masz duzo wolnego czasu i lubisz grindowac w innym wypadku odpuść ,sam sprobowalem pograc w ta gierke ,fakt faktem do 56 lvla idzie to dosyc szybko i latwo nabic ten avekening ,ale potem to wdrapywanie sie pod gorke ,sam lvl tluczesz i tluczesz ,a zeby dogonic topke musis ztroche posiedziec zeby zrobic sobie sprzet. Mi osobiscie gra niepodeszla do gustu.
Eve Online : Nie gralem ,ale slyszalem ze jest spora populacja gierki wiec jak najbardziej mozna sprobowac.
Bless Online : Niedlugo wychodzi na steam ,trzeba sledzic cos nowego bedzie mozna sprobowac.