Witam serdecznie!
Poszukuję jakiegoś fajnego mmo najlepiej f2p, item shop może być, byle by nie był tak zdzierski jak w Metinie.
Gry w które grałem:
- BDO - Kocham tą grę ale mój PC słabo sobie z nią radzi (20fps jak sie zaczynam z kimś bić)
- ESO - Bardzo mi się spodobała gierka ale szukam czegoś bardziej opartego na Grindzie
- Metin2 - uwielbiałem tą grę, ale nie umiałem jakoś progresować i zarabiać kasy + IS to jakiś żart
- NosTale - Aktualnie pykam, ale też jakoś mam problem z progresem, a do tego ta cukierkowa grafika nie wydaje się zachęcać by traktować tą grę “Poważnie”
- B&S - Super gierka ale grałem dla fabuły, late game jakoś mi nie wszedł i skomplikował wiele rzeczy
- Tibia - Szkoda mi kasy na Pacca
- PoE - Bardzo lubię ale chciałem coś bardziej RPG a nie HnS
- WoW - na Vanilla privach bo kasy brak
- GW2 - pograłem … ale przestałem, nawet nie wiem co mi tam nie pasowało, a szkoda
- MapleStory - świetnie się bawiłem, zajebisty grind … ale gra jest martwa aktualnie
Do tego przewinęła się masa innych azjatyckich pierdółek i gierek które pomarły po paru miesiącach.
Szczerze się zastanawiam nad Aionem. Grałem za młodu, urzekła mnie grafika ale za mały byłem, żeby zostawać w tej gierce na dłużej i się z nią zżyć. Jak teraz wygląda sprawa z Aionem ? Da się grać bez wydawania fortuny w IS ? Boje się że Gameforge będzie chciał mój portfel wydoić jak to w każdej gierce od tego wydawcy.
Znacie jeszcze jakieś Inne żywe MMORPG z Grindem ?
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc