Gatunek: MMORPG,
Sprzęt: [Odpali każdą grę na maxa]
Cechy: Chciałbym gry która ma dobre PVP i w miarę PVE by od czasu do czasu pójść na dungeon. Klasy postaci w grze w PVP są zbalansowane, priorytetem jest też non target. Uważam w tedy że gra jest bardziej skillowa i ciekawsza niżeli ustawienie sobie makro albo wciskanie cały czas 1,2,3,4.
Jeżeli gra jest B2P to w porządku, natomiast będzie problem z P2P ponieważ obecnie dysponuję małymi zasobami pieniężnymi i średnio mi się widzi wydawać je na mmorgp, (o ile bardzo mi się spodoba gra to może pomyślę nad wydaniem jakieś sumki)
Było by też miło gdyby crafting był ciekawy, nie było P2W. I otwarty świat. Bo uwielbiam się nawalać z innymi graczami
Przypadły mi do gustu:
Tera online - aktualnie wstrzymuję się z graniem w terę z jednego powodu. Nie znam obecnej sytuacji z europejską wersją (wiem że gameforg nie jest zbyt dobrą firmą, ale nie wiem czy na steam jest taka sama wersja jak na gameforgu, ponieważ kiedy tera pierwszy raz wyszła na stemie odpalała mi się z gameforga pomimo tego że usunąłem wszystkie pliki związane z tą niesławną firmą)
Niektórzy twierdzą że Eu jest teraz tak samo dobre albo lepsze od NA a niektórzy twierdzą inaczej więc jeżeli ktoś mógłby napisać komentarz wyjaśniający sytuacje oraz czy warto znów grać byłbym wdzięczny.
A przestałem grać ponieważ Gameforge jest wydawcą EU
Warframe - Grindownik z bardzo łądną grafiką którego system walki jest bardzo dobry, niestety PVP jest nie ciekawe i prawie nikt nie gra w PVP
Black desert - podobał mi się system walki i craftingu, pogrywam od kiedy weszła wersja steamowa ale gorzej z PVE
Revelation - Obecnie populacja graczy jest bardzo mała, więc poczekam do lata i zdecyduje co dalej z grą. Jeżeli nic się nie zmieni najpewniej sprzedam konto po postaraniu się wbicia max lvl. Bardzo spodobała mi się gra ale obecna sytuacja jakoś mnie nie zachęca.
Nie przypadły mi do gustu:
Aion - Niby fajna gra ale może ja po prostu jej nie czuję, próbowałem zacząć
Guild wars 2 - Za bardzo Casual
Skyforge - Jakoś tak stała się po pewnym czasie monotonna. Może jeszcze kiedyś do niej wrócę.
Kod błędu: 2F173/H
Za wszystkie komentarze serdecznie dziękuje (oczywiście o ile są pomocne)