Gatunek: RPG
Sprzęt: Radeon HD5450 Intel core i2. 2.66 ghz, 4gb ram
Cechy: Najlepiej F2P, Grind,coś na dłużej, duza populacja.
Przypadły mi do gustu:
<ul>
</p>
<p>
<strong>Nie przypadły mi do gustu:</strong>
</p>
<ul>
Przypadły mi do gustu:
<ul>
</p>
<p>
</p>
<ul>
To może Neverwinter, co prawda ma słabsze pvp, ale istnieje. Natomiast nadrabia pve, fajna fabuła i muzyka. Jest crafting oraz masz mounty, i system kompanów. Kompani to coś jak pety, są dungeony, heroiczne dungeony, skirmishe, wypady gildyjne na heroiki czy smoki.Misje, daily questy, jest co robić ogólnie. Są polskie gildie i jest ich sporo, tak samo populacja, jest bardzo duża. Jest enchanting, masz farbki i różne stroje, a do tego rozwinięty system tworzenia postaci.
Jest to moje odczucie, ale czuję tutaj rpg, a nie tylko mmo. Grałem również wcześniej w Tere i przeniosłem się do Neverwintera, co było bardzo dobrym wyborem.
I nadchodzi nowy patch, wiec myślę, że warto sprawdzić.
- WoW na privach - starsze dodatki mają mniejsze wymagania. Od pre-tbc do wotlk będzie ładnie śmigać. Duża populacja. Jest z czego wybierać.
- Warhammer Return of the Reckoning. Średnia populacja, ale stała. Jeden server, da się grać bez problemu.
- Z chinczorowatych był ASTE Online polecił, ale nie wiem jak teraz z populacją. Jakiś czas temu to było 1000 osób online na starym servie i 150 na nowym(europejskim).
- Helbreath - pójdzie na 20letnim kompie i tydzień temu od nowa wystartował polski server. Niska populacja. Grind/PvP.
Może jeszcze Tree of Savior, MU. Coś by się jeszcze zapewne znalazło.
Dungeon fighter online
- f2p jest, z tego co wiem, da się kupić wszystko za golda, a sama gra co chwilę daje nam itemki z eventów
-wymagania malutkie
-grind, do endgame jeszcze nie zaszedłem, ale z tego co wiem to jest to full grindfest
-duża populacja, top 3 jeżeli chodzi o populacje, ale te tłumy ludzi to tak naprawdę występują głównie w korei i chinach, co nie znaczy, że u nas jest martwa
Dungeon fighter online - f2p jest, z tego co wiem, da się kupić wszystko za golda, a sama gra co chwilę daje nam itemki z eventów -wymagania malutkie -grind, do endgame jeszcze nie zaszedłem, ale z tego co wiem to jest to full grindfest -duża populacja, top 3 jeżeli chodzi o populacje, ale te tłumy ludzi to tak naprawdę występują głównie w korei i chinach, co nie znaczy, że u nas jest martwa
Wygląda ciekawie już ściągam
Co za podludzie po co polecacie mu gry w które będzie musiał grać na low? Jak Neverwinter czy Tree of Savior. Ten ostatni to już w ogóle ma tak skopaną optymalizację, że może pomarzyć. Ja polecam Ci Ragnarok Online Re-Start. Jest to oficjalny serwer ze stsrymi kronikami który będzie ewoluował przez wszystkie dodatki po kolei. Populacja jest duża a nawet znajdziesz Polską Gildię.
Co za podludzie po co polecacie mu gry w które będzie musiał grać na low? Jak Neverwinter czy Tree of Savior. Ten ostatni to już w ogóle ma tak skopaną optymalizację, że może pomarzyć. Ja polecam Ci Ragnarok Online Re-Start. Jest to oficjalny serwer ze stsrymi kronikami który będzie ewoluował przez wszystkie dodatki po kolei. Populacja jest duża a nawet znajdziesz Polską Gildię.
Pominę już tego podczłowieka, bo mam na to wyjebane jajca, ale co ty za bzdury gadasz, że na low pójdzie mu Neverwinter.
Osobiście posiadam Intel Core Duo 2x 2,53GHz, gofroce 9500 gt 512mb i 4gb ram, a Nver śmiga mi na średnio-dobrych ustawieniach, jednakże mogę śmiało i na dobre ustawić, jedynie lagi odczuwam lagi na sojuszowych heroikach, ale wtedy jednocześnie nawala się z bossem jakieś 30osób i nawet więcej, więc jakiś lag przy takim sprzęcie się zdarzy nawet na lepszym się zdarzają.
Do tego istnieją programy typu game booster co pomagają i ten poradnik https://www.geforce.com/whats-new/guides/neverwinter-graphics-and-performance-guide/print#
Może Runescape starsza wersja? Co prawda jest darmowy, ale by w pełni korzystać ze wszystkiego trzeba opłacać membera. Gra już wiekowa, grałem w to jeszcze ze znajomymi w kafejkach internetowych jak internet w domu nie był powszechny. Z tego co wiem to już wyszedł lub zaraz wyjdzie update, który zwiększa rozgrywkę i po prostu dodaje nowe opcje ludziom, którzy nie płacą, tym samym wydłużają darmowa rozgrywkę, która i tak już zajmuje sporo czasu.
OSRS jak najbardziej. Gra płatna ale da się opłacić walutą ING której wyfarmienie zajmuje pare godzin więc można grać w pełni za darmo :)))) Więcej info ING nick 30zl
Wygląda ciekawie już ściągam
grasz tam?
Przypadły mi do gustu:
<ul>
</p>
<p>
</p>
<ul>