Witam. Aktualnie borykam się z pewnym problemem, po kilku latach grania w MMO wreszcie dopadło mnie wypalenie materiału, mam na myśli że przegrałem już w tyle różnych MMO że nie wiem w co włożyć łapy i zabija mnie nuda. Jedynymi MMO które utrzymały mnie na dłużej niż rok był WoW i Tera. Na WoWa aktualnie brak pieniążków a do Tery nie mam zbytnio ochoty wracać przez przerzedzone community. Tutaj moje pytanie, czy macie jakieś godne polecenia MMO na wolny czas w trakcje wakacji? Nowsze produkcje nie wchodzą w rachubę z racji tego że mój komp to lekki dziadek i nie uciągnie np BD lub takiego Blessa. Za wszelką pomoc jestem wdzięczny
MMORpg na wolny czas
Tibia.
Secret World Legends
Tak jak przedmówca tibia moim zdaniem najlepiej na jakimś OTS
Takżę polecam tibie, ale nie żaden ots bo po pierwsze teraz otsy są bardzo słabe i żyją krótko także nie ma sensu tracic czasu na jakiś ots, a po drugie skoro jesteś graczem Wowa i Tery to prawdopodobnie nie grałeś w Tibie bądz grałeś w nią bardzo krótko, gdyż odrzuciła CIę grafika i brak dzwięku, także nie wiesz o co w niej chodzi, a najlepiej jej się uczyć na globalu, a nie na ots. Choć mogę się mylić i bardzo dobrze znasz tą gierkę. Dodam od siebie, że aktualna wersja Tibii to chyba jej najlepsza wersja jaka kiedykolwiek powstała, gra się bardzo przyjemnie, nie ma boterów (gdzie zawsze z tego słynęła) gdyby taka Tibia była w czasach jej świetności to wtedy grałoby w nią nie 60k online dziennie, a spokojnie dwa razy tyle, teraz jest za duża konkurencja w mmo i dzieciaki wolą jakieś Fortnajty i gierki 3D od których zaczynały. Grałem chyba w większość gier mmo jakie są na rynku i żadna inna gra mnie nie wciągnęła jak Tibia mimo jej grafiki, która i tak moim zdaniem ma swój urok czy braku dzwięku. Tibia to chyba najbardziej niedoceniona gra, a swój niepowtarzalny klimat ma. Ostatnio Cipsoft wprowadza całkiem fajne aktualizacje i Tibia ma się coraz lepiej, coraz więcej ludzi przybywa do gry. Także polecam wszystkim.