Mmorpg na xbox'a 360

Witam.Otóż jestem posiadaczem xbox'a i już te gry mnie powoli nudzą..Chodzenie ciągle samemu praktycznie więc to nie jest fajne..

I rodzi się pytanie Czy istnieje mmorpg na Xbox'a?Wiem ze DC Universe (Chyba dobrze pisze :o) jest na PS3 ..

Z góry dzięki ;p

Pozdrawiam Szymqq

o ile mi wiadomo nie istnieje

Dungeon Defenders

Torchlight

Narazie nie ma mmorpg na xbox'a 360.

1.Torchlight nie jest MMO ....

2.The Secret World Online będzie na xbox'a 360.

1. Star Trek Online

2. APB: Reloaded

3. Dust 514

4. Champions Online

5. Final Fantasy XI (i części poboczne)

6. Monster Hunter: Frontier

7. Huxley: The Dystopia

8. CrimeCraft

9. Fusion: Genesis

10. Phantasy Star Universe: Ambition of the Illuminus

11. Hippasus

To wszystko (niektóre to zwykłe gry z elementami MMO). Poza tym - nie masz żadnych gier, w których jest opcja multi?

@Mesjah

2. APB nie jest na Xbox'a...

3. Dust 514 jest tylko na PS3 *być może trafi na PC*.

4. Champions Online na Xbox'a został anulowany...

8. Crimecraft, prace nad wersją Xbox - wstrzymane.

11. Hippasus - prace wstrzymane.

Po za tym, mowa była o MMORPG... Jakby szukał single z elementami mmo, to by sobie załączył co-op'a w Fable 3, czy Fable 2.

@Mesjah

Czy czasem Monster hunter:Frontier też nie został anulowany ?

Z tego co czytałem to tego nie było w ogóle w europie ; >

Jak koledzy wyżej: Na Xboxa raczej nie znajdziesz, chyba że jakiś kraczkowaty kit znaleziony w głębi internetu. ^^

Oraz jak mówi VampirX4: Zagraj w Fable 3 przez neta :D

http://www.gry-online.pl/encyklopedia-gier.asp?PLA=6&KAT=7

Sugerowałem się tylko tym u góry - ja jestem zawziętym hejtem shitboxa i najlepsze co bym Ci polecił to go sprzedać...

Tak naprawdę to trzeba czekać na nową generację konsol i wtedy może posypie się fala mmorpgów. Na dzisiejszy czas to jedynie idzie szukać dobrych tytułów z multi albo browar i zapraszać znajomych do gry (naprawdę polecam) ;)

Witam.Otóż jestem posiadaczem xbox'a i już te gry mnie powoli nudzą..Chodzenie ciągle samemu praktycznie więc to nie jest fajne..

I rodzi się pytanie Czy istnieje mmorpg na Xbox'a?Wiem ze DC Universe (Chyba dobrze pisze :o) jest na PS3 ..

Z góry dzięki ;p

Pozdrawiam Szymqq