Proponuję utworzyć wersję portalu i forum przyjazną dla komórek. Jestem pewny, że sporo osób chciałoby przeglądać serwis na ekranie własnej komórki, przykładowo będąc na wakacjach. Korzystam z Opery Mini i o ile większość funkcji forum działa, to jest zbyt przeładowane, aby móc komfortowo z niego korzystać. Nie dałoby się utworzyć wersji mmorpg.org.pl przyjaznej dla komórek?
Mmorpg.org.pl na telefony komórkowe
Pomysł dobry, ale wydaje mi się że nie mamy zbytnio za dużo popularności w świecie internetu i nie za dużo ludzi by odwiedzało stronę na fonach.Można spróbować oczywiście jak wypali no to Brawo panowie Brawo.
Mam smartfonika na androidzie i tez czaasem zagladam na forum. Dla mnie to wystarczy. Moze bym troche podkolorowal strone.
Ale nie ma co o tym gadac jak adminow nie ma
Nie żeby coś, ale jest taka wersja na komórki... Jeżeli zalogujesz się przez domyślną (czyt. wbudowaną) przeglądarkę komórki to będziesz miał wersje idealną dla komórek. Znaczy się działa to na razie tylko na forum, strona główna jest taka sama.
Edit:
Zdjęcia robione na Samsungu Galaxy SII (wiem że słaba jakość, są robione z mojego starego telefonu).
To ja mam jakąś dziwną komórkę w takim razie, u mnie z przeglądarki domyślnej nie da się przeglądać forum kompletnie, wymaga to dłuuugiego przewijania zarówno w pionie, jak i w poziomie.
U mnie jest podobnie jak u Might'a, forum śmiga elegancko(używam domyślnej przeglądarki, bo uważam, że jest najlepsza, a testowałem i Mozille Firefox i Opere Mini) więc ew. można by było tylko namieszać ze stroną główną tak, aby przeglądanie było wygodniejsze. Osobiście sam codziennie budząc się ok. 10 przeglądam newsy w telefonie
Proponuję utworzyć wersję portalu i forum przyjazną dla komórek. Jestem pewny, że sporo osób chciałoby przeglądać serwis na ekranie własnej komórki, przykładowo będąc na wakacjach. Korzystam z Opery Mini i o ile większość funkcji forum działa, to jest zbyt przeładowane, aby móc komfortowo z niego korzystać. Nie dałoby się utworzyć wersji mmorpg.org.pl przyjaznej dla komórek?